Snelle persoonlijke service

Het was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden van de service. Een leuk kaartje met handgeschreven boodschap werkt steeds! Ivm de producten De magnesiumolie zit helaas niet ideaal verpakt: er zit enkel een draaidop op de fles. Wat niet echt handig is om plaatselijk op het lichaam de olie te verdelen. Er wordt snel gemorst en teveel olie verdeeld. Een dop met een klein 'verdeelgaatje' in of spraysysteem zou beter zijn.

Leuke en goede webwinkel!

Twee keer besteld bij Mieke, werden de volgende dag al bezorgd, heel goed ingepakt en met een lief kaartje erbij. Goede prijzen en heel veel natuurlijke, bewuste en duurzame producten. Ik ben fan. :-)

Goede service, goed uitgekozen producten met goede info erbij

Snelle levering, produkt naar verwachting.

Goed verpakt met leuke persoonlijke note.

Snelle service, goede producten. Leuk persoonlijk briefje

Goed pruduct & info snel & safe geleverd

Goed en eerlijk product & gedegen info & snel en safe geleverd. Top!

Mega doordachte verpakking!

Ik werd heel blij van het handgeschreven kaartje, geeft een persoonlijk gevoel.

Word ik blij van

Ik heb voor het eerst iets besteld: snel en prima geleverd, een leuk handgeschreven kaartje, doordacht verpakt. Ook de site geeft me een fijn gevoel. En dat is ook wat waard!

Snelle levering, goede service!

Ik kan alleen vertellen dat de levering erg snel ging, ook het persoonlijke briefje vond ik erg leuk. Ik heb het product nog maar net, dus weet nog niet of ik er baat bij heb.

Goede, zuivere producten, geweldige service en snelle levering!

Er is er maar 1, een hele kwieke en dat is voor mij, Puur Mieke!

Het adres voor betrouwbare kokosolie!

uiteraard gold dit ook voor de andere spullen die ik kocht.

Erg goede service!

M’n bestelling was elders bezorgd en de bezorger had geen briefje achtergelaten waar. Dit heeft het PuurMieke team direct opgepakt waardoor ik uiteindelijk wist waar ik mn pakketje kon ophalen 😄. Verder was alles heel mooi & milieubewust ingepakt, zeker een pré! Goede producten voor een goede prijs, en met een hele fijne service!!

Snelle levering maar helaas incompleet

Snelle levering maar tot mijn verdriet was er maar 1 product afgeleverd. 3 producten zaten er niet bij. Hierover gemaild. Snel antwoord gekregen maar werd tot twee keer toe verzocht om nog eens goed in de verpakking te kijken of het er toch niet in zat... Ben benieuwd of er alsnog een nalevering komt. Product wat ik wel heb ontvangen bevalt prima!

Bestelling wordt altijd de volgende dag bezorgd , netjes en stevig ingepakt met handgeschreven briefje erbij . Produkten zijn top !

Snel en goed

Mijn bestelling is snel geleverd en precies wat ik verwachtte. Zal zeker nog eens hier bestellen.

Levering precies volgens verwachting

Door de aanbeveling van Monique van der Vloed heb ik enkele producten bij Puur Mieke besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en producten. Ook leuk, dat er een handgeschreven kaartje van het team Puur Mieke bij zat.

Laat in de avond heb ik besteld en de volgende dag was mijn bestelling er al. Netjes en stevig ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Heel leuk. De bestelde producten zijn ook helemaal naar wens. Ik raad Puur Mieke aan iedereen aan!

Snelle en goede service

Savonds 21u besteld. Volgende dag al in huis. Met leuk persoonlijk kaartje. Hele goede fijne en snelle service. Top geregeld. Met ook nog eens puur natuurlijke producten. I love it.

Helemaal tevreden

Goede produkten, prettige website, snelle verzending

Vriendelijke service

Mijn pakje werd de volgende dag al geleverd met een vriendelijk, persoonlijk kaartje erbij. Ik had nog een vraagje gesteld via de chat en die werd onmiddellijk beantwoord. Dat was leuk 😊

Goede producten voor een goed prijs

De bestelling en levering verloopt snel.

Vlot verloop van de bestelling

Telkens goede ervaring wanneer ik producten aankoop bij Puur Mieke. Kwalitatief mooi aanbod voor een betrouwbare prijs. Keurig geleverd in België. Rest mij nog één ding, genieten van de producten :) Veel groetjes uit België en ontzettend veel succes met alles wat jullie doen.

Levering precies zoals verwacht, ook leverdatum helemaal goed

Het enige wat ik een beetje raar vind, is het volgende: Maud doet de bestelling, laat deze bij Hanneke bezorgen, er zit een aardig kaartje bij de bestelling...gericht aan: Hanneke. Vervolgens krijgt Maud een verzoek om een beoordeling te geven. Allemaal ook wel weer te begrijpen, maar voelt ook erg onpersoonlijk. Groet, Maud

Fijne ervaring en top service

Fijne producten

Wat een fijne online winkel!

Bewuste producten, bewust verpakt, snel geleverd én tegen een redelijke prijs. De handgeschreven kaart maakt het onpersoonlijke van online kopen toch nog persoonlijk! Dank je wel. H. Mariel

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG