Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Emmie,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Zoals ik je ook al via mail heb laten weten ben ik er even ingedoken, want ik vond het wel een erg vervelende situatie.
Jouw bestelling is op 24-7 om 21:00u bij ons is binnengekomen. Wij hebben deze toen direct voor je ingepakt en deze is ook op 24-7 om 22:00u de deur uitgegaan met PostNL. Ik heb contact gehad met PostNL om te vragen waarom het dan toch 3 dagen heeft geduurd voordat het bij jou was. Zij gaven toen aan dat dit kwam door een storing die zij afgelopen week in het depot hebben gehad, wat vervolgens is opgelopen tot een fikse vertraging.
Ik vindt dit echt zo ontzettend vervelend, maar helaas konden wij hier niets aan doen. Wij beloven voor 22:00u besteld is morgen in huis. Vervolgens zijn wij afhankelijk van PostNL dat zij onze pakketjes op tijd afleveren.
Ik hoop dat je met deze uitleg ons toch nog een kans wilt geven mocht je in de toekomst weer eens bij ons willen bestellen. Ik wil je veel plezier wensen met je huidige bestelling en een hele fijne dag vandaag.
Groetjes Team Puur Mieke