Pluspunten

De bestelling al de volgende dag in huis. Alleen de bouillon gebruikt maar daar erg over tevreden.

Pluspunten

Goede eerlijke producten. Snelle levering

Ga zo door

Pluspunten

top!!Snelle levering savonds om 21h00 besteld en 12 uur smorgens opgehaald bij Primera~! Klasse en mooi kaartje erbij handgeschreven! Heerlijk Veganisticsh sjokolade zonder suiker heerlijk kids blij ik blij

geen

Pluspunten

Meteen de volgende dag levering. Er was ook een hele leuke bedankt kaartje erbij. Ik zal zeker de volgende keer weer bij hun bestellen.

Pluspunten

Levering reeds de dag na de bestelling, met een vriendelijk kaartje erbij.

Pluspunten

Heel blij met de allergeenvrije chocoletter, en mijn zoontje smulde hem zo op! Nette en snelle levering.

Pluspunten

Fijne website, goede producten, vragen worden vriendelijk afgehandeld, snelle levering

Regelmatig zijn er producten niet op voorraad, is vervelend als je je boodschappenlijstje wilt bestellen en een aantal producten daarvan zijn niet op voorraad (en de kortingscode loopt af....) Dus hogere minimumvoorraad aanhouden.

Pluspunten

Erg snelle afhandeling bestelling.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering. Toffe producten

Doe zo voort!

Pluspunten

Goede communicatie van bestelling tot aflevering

Pluspunten

Producten zijn van goede kwaliteit. Snelle levering, persoonlijke service.

Pluspunten

Superfast shipping, items came in perfect condition, the webpage worked as it should. Absolutely nothing to complain about.

misschien het assortiment uitbreiden

Pluspunten

Snelle levering. Mijn kleindochter heeft koemelkallergie, dankzij jullie toch een chocolade Sinterklaas kunnen geven .

Pluspunten

mijn schoonmoeder is lactosevrij, ze vond de melk chocolade letter erg lekker.

Pluspunten

Prima produkt

Uw vraag om beoordeling was wat vroeg. Het pakketje was nog niet afgeleverd. Inmiddels wel en ik ben er blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de producten erg duur. De chocoladeletter viel wat maat betreft erg tegen. Eerlijker was geweest alsmede bij had gestaan dat het om een zogenaamde 'schoenlettet'ging. Ik zag achteraf dat er bij de jamin, voor de helft van het geld heerlijke grote lactose vrije chocolade letters waren helaas. Nu had ik voor 20€ twee kleine letters en een chocolade Sint. Niet voor herhaling vatbaar en een teleurstelling voir mijn zoontje.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Producten zijn snel geleverd.

Twee chocolade sinterklazen besteld en 1 letter. Helaas kwam de letter kapot aan. Op de sinterklazen stond dat deze sporen van melk konden bevatten. Had deze besteld daar er reclame werd gemaakt voor lactose vrije producten, echter Kun je hier dus niey van uit gaan. Vind het erg mislijdend. Is de letter dan in een andere fabriek gemaakt omdat het hier niet op staat?

Pluspunten

snel, en heel attent handgeschreven kaartje erbij!

geen

Pluspunten

Leuke site en erg overzichtelijk. Bestellen is makkelijk en levering is ongelofelijk snel. Zeer aanbevelenswaardig

Pluspunten

Goede producten. Snelle service. Vriendelijk bedankkaartje bij aflevering.

Jammer dat je minstens €50 moet besteden om gratis verzending mogelijk te maken. Is misschien wel standaard.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG