Pluspunten
leuke producten en winkel
Beste Julliette, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle levertijd (een dag later!), duidelijke productomschrijving, mogelijkheid om het bij een PTT-punt af te geven (track en trace systmem), goed verpakt. Dik tevreden!
Beste Rosa-Ligna, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelheid.
Beste Paula, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle service. Prima
Beste Erna, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle levering en altijd een lief kaartje bij de bestelling
Verbeterpuntengeen
Beste, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle correcte levering !
Beste Lutgarde, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering. Klantvriendelijk. Persoonlijk.
Beste Sylvia, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Nog niet kunnen bedenken
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!
Beste Jolanda, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Prima, snelle service
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Zeer tevreden, Mieke doet wat ze belooft. Pakket keurig en compleet op tijd bezorgd: (h)eerlijke producten
Beste Helena, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
accuraat
Beste Rick, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snel bezorgd. Goede informatie
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en ook snel geleverd.
Beste Helena, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
het leveren van milieuvriendelijke producten
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Super snelle levering goeie producten en steeds heel goeie opvolging vol lof ❤️
Beste Nathaly, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Je site is zeer overzichtelijk. Kon alle producenten snel vinden. Levering was ook snel in huis.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste M, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Het bestelproces Is simpel en snel. De producten zijn precies zoals op de website en het handgeschreven kaartje bij het pakket Is een leuke extra.
Beste Veronika, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze (persoonlijke) aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle levering goed verpakt duidelijke factuur
Beste Ine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Super snelle levering van hele goede producten !
Beste Karin, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Persoonlijk contact bij vragen. Ook na versturen van een mail. Echt prettig omdat pratend dingen vaak direct duidelijk zijn. Schrijvend wordt door iedereen weer anders geïnterpreteerd. Prima dus!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Saskia, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Fijn om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, attent kaartje met handgeschreven boodschap bij de bestelling
Beste Bapke, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG