Pluspunten
Supersnelle levering
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle verzending, goede producten
Beste Sandra, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle service en super klantvriendelijk
VerbeterpuntenVaak wil ik een bestelling doen en dan zijn sommige producten uit voorraad waardoor de bestelling niet groot genoeg is voor bijv gratis verzending en daardoor bestel ik uiteindelijk helemaal niet.
Beste Vanessa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Het optimaliseren van de voorraad is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Mocht er onverhoopt toch iets niet op voorraad zijn, laat het ons dan weten en dan kunnen wij je hier gelijk mee helpen om toch je bestelling compleet te maken. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Duidelijke website met voldoende informatie. Mooie producten, veel variatie en smaken. indien een product niet ter beschikking is, duurt het niet lang voor het terug in stock is. Lieve attenties in de dozen!
Beste Tacha, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Groot assortiment, bestelling goed verpakt, snelle levering.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met producten als 'chaga'
Beste Reineke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! Als je nog producten in ons assortiment mist kun je altijd een mail sturen aan [email protected] dan kunnen wij kijken of we dit misschien kunnen opnemen in de shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede producten, overzichtelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle en goede service. Persoonlijk en goed verpakt
Beste Nancy, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Altijd op tijd geleverd, voldoet aan verwachtingen, juiste prijs kwaliteit verhouding. En super leuk om elke keer een persoonlijk briefje of een extraatje in je pakketje te vinden!
Beste Sanne, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
hele snelle en correcte levering, echt niets op aan te merken
Beste Rita, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle bezorging Altijd een heel leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij!
Beste Amy-Jane, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering. Uitgebreid keuze, Super!
Beste Brigitte, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Prachtige duurzame producten.
VerbeterpuntenGa zo door met een uitbreiding van producten.
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling! We hebben deze week ook weer een aantal nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd :) We zien je graag weer terug in onze shop! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering en heel tevreden met het product
Beste tevreden klant, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle reactie en service.
Beste Rudi, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk. Ik ben heel goed geholpen bij het ruilen van producten. Verzorgd pakket.
Beste Pui Kei, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! Goed om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle goede levering ,fijne producten
Beste Lenie, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Prima producten en heel economisch (geen grote dozen) en goed verpakt.
VerbeterpuntenDe bezorging duurde deze keer een paar dagen. Mogelijk hield het verband met het weekend? ik vond dit in dit geval geen groot probleem.
Beste Maria, Bedankt voor je mooie beoordeling! Ik heb je order even nagekeken en deze is inderdaad met 1 dagje vertraging aan je verzonden, dit kwam door de kortingsacties die we hadden lopen. We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Hella, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
goede producten,snelle levering,goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, altijd een leuk aardigheidje bij de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Beste Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Kleinere enveloppe zal al schele. Pakje wat er in zat was erg plat gedrukt.
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We gaan je verbeterpunt betreffende verpakken zeker meenemen en gaan kijken wat we hieraan kunnen verbeteren! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goed assortiment.
Beste Marieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG