Pluspunten
Goeie service, snelle levering, aardige mensen!
Beste Bas. Bedankt voor je mooie en positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Geen probleemen
Beste Lisa, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snel, efficiënt, mooi aanbod en persoonlijke opvolging bestelling.
Beste Dominique, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Frans, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Eerlijke producten en altijd snelle levering
Beste Elly, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goed aangegeven of een product op voorraad is en op werkdagen voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Producten zoals potjes jam zeer goed verpakt en alles in een stevige doos.
VerbeterpuntenAls er niks kapot is hoef je het ook niet te repareren!! ;-)
Beste Erik, Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Goed om te horen dat je bestelling zo goed is bevallen :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle betaling en ontvangst! De kaart bij het pakketje vind ik ook heel leuk!
VerbeterpuntenAssortiment is geweldig, wellicht nog meer toelichting waarom dit goed/beter is zou de koopdrang nog meer aanwakkeren.
Beste Rianne, Bedankt voor het achterlaten van je positieve beoordeling! Qua informatie vermelden wij alle informatie van het product die wij mogen vermelden, maar we zullen je opmerking meenemen en kijken wat we hiermee kunnen doen. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levertijd Lekkere allergievriendelijke producten Ruim aanbod
Verbeterpuntenheel veel verpakkingen
Beste, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! We gaan je verbeterpunt meenemen en kijken wat we hieraan kunnen doen. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede en verzorgde producten en snelle bezorging
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Meik, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste Marjan, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Zorgvuldige verpakking, snelle en correcte levering, vooraf gemakkelijk betalen met iDeal. En het belangrijkste: mooie, verrassende, maar vooral pure producten zonder rotzooi van toevoegingen. Goed voor mens en milieu!
Beste Anja, Bedankt voor je mooie beoordeling! We gaan ons best doen om je te blijven verrassen :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle communicatie via de mail. Hele fijne, verantwoorde producten. Ik ben een fan!
VerbeterpuntenBetaling middels AfterPay zou heel fijn zijn!!!
Beste Gabriella, Bedankt voor je positieve beoordeling! AfterPay zijn we wel mee bezig, dus hou onze nieuwsbrief in de gaten :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijk, handgeschreven kaart erbij. Uiteraard fijne producten
Pluspunten
Groot aanbod, snel en correct
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Heel tevreden over mijn bestelling bij puur Mieke. Fijne producten op de site en de levering is erg snel. Ondanks puur Mieke volgens mij nu uitgroeid tot een groter bedrijf blijft het erg persoonlijk door de hand geschreven kaart! Heel leuk!
Beste Dolores, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Supersnelle bestelling en levering. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden. Bestelde spullen goed verpakt. Ik kan van harte aanbevelen.
Beste Anita, Bedankt voor je positieve beoordeling, goed om te horen dat alles zo goed bevallen is :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Ook tijdens een landelijke pinstoring (bleek naderhand) waardoor de online iDeal betaling mislukte, heeft de klantenservice van Puur Mieke dit prima opgelost!
Beste F.K., Fijn dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! Goed om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Steeds bereikbaar.
Beste Greet, Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Het optimaliseren van de voorraad is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Mocht er onverhoopt toch iets niet op voorraad zijn, laat het ons dan weten en dan kunnen wij je hier gelijk mee helpen. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering van je bestelling , overzichtelijke website, en heel service gericht. Benadering met de mail ervaar ik alsof ik met haar sta te praten.heel fijn.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan ,Ik ben zeer positief .
Beste Thea, Wat fijn om te horen dat je onze klantenservice je zo goed bevallen is. Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
goede levering, goede service, goede producten
Beste Ankie, Bedankt voor je goede beoordeling!! :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering, prima producten en persoonlijke aandacht d.m.v. een kaartje bij de levering. Ook een zeer overzichtelijke website. Ik ben heel tevreden!
Beste Jitske, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze shop! We zien je graag weer terug :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goed assortiment. Overzichtelijke website. Snelle levering. Handgeschreven briefje erbij met een persoonlijke boodschap heeft het net wat extra's. Beetje het gevoel van de dorpswinkel waar iedereen elkaar kent.
Verbeterpunten-
Beste Jo, Wat leuk om te horen dat je onze webshop ervaart als de dorpswinkel! :) We zien je graag weer terug in onze online winkel! Groetjes, team Puur Mieke
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG