Pluspunten

Snelle levering, prima producten en persoonlijke aandacht d.m.v. een kaartje bij de levering. Ook een zeer overzichtelijke website. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Goed assortiment. Overzichtelijke website. Snelle levering. Handgeschreven briefje erbij met een persoonlijke boodschap heeft het net wat extra's. Beetje het gevoel van de dorpswinkel waar iedereen elkaar kent.

Pluspunten

Goede en snelle bezorging

Pluspunten

Eerlijke producten, duidelijke beschrijving en vlotte levering. Kaartje bij de bestelling is erg attent!!

Pluspunten

alles +

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en gezonde producten, snelle levering, geweldige kwaliteit, persoonlijk kaartje er bij, top!

alles is top

Pluspunten

snelle en accurate levering, exact zoals besteld. Klachten worden snel opgepakt.

nog beter inpakken of betere eindcontrole?

Pluspunten

snelle en goede bezorging

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Soms duurt het even voordat een produkt weer op voorraad is, maar je wordt daar goed over op de hoogte gehouden

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en altijd een vriendelijke boodschap!

Pluspunten

Goede service en snelle bezorging super vriendelijke dames als ik telefonisch contact zoek.

Geen voor mij.

Pluspunten

Supersnelle bezorging, veel producten die passen bij het SCD dieet en altijd een lief handgeschreven kaartje erbij, soms wat extra's. Zou het aan iedereen aanraden!

Pluspunten

Super snelle nette levering van gezonde producten. Overzichtelijke website met duidelijke product beschrijving. Kortom: Heel tevreden!

Pluspunten

Ik heb gisteren een flesje jojoba olie besteld dat vanmiddag al bezorgd werd. Supersnelle service dus! Het flesje was netjes en goed verpakt. Er zat een leuk handgeschreven kaartje bij wat het net even wat persoonlijker maakt. Ook zat er een klein proefmonstertje bij. In de toekomst zal ik zeker weer iets bestellen bij Puur Mieke.

Pluspunten

Al een paar keer besteld bij Puur Mieke, Nette afhandeling en altijd een leuk kadootje. Ook telefonisch een en al vriendelijkheid! Ben erg blij met Puur Mieke.

Pluspunten

Snelle levering. Tevens een leuke handgeschreven kaart bij de bestelling en ik kreeg een gratis voorproefje van een ander product, namelijk ongezwavelde biologische abrikozen. Ook belangrijk is dat er snel werd gereageerd op een mailtje van mij. Dat mailtje was trouwens een compliment, maar er werd spoedig op gereageerd en er werd vriendelijk gevraagd of ik hier een recensie wilde schrijven. Overigens, niet onbelangrijk: het product (beef gelatin 2x) was op voorraad.

Dit was pas mijn eerste bestelling bij Puur Mieke. Ik was eerder een vaste klant bij Helfi, maar daar werd niet gereageerd op mijn mail als ik een belangrijke vraag of klacht had. Dat was uiteindelijk de reden van overstap. Als Puur Mieke altijd zo correct handelt, dan blijf ik er bestellen :)

Pluspunten

Zoals altijd een snelle levering en een super service ! Het perfecte online adres voor je dagelijkse Paleo boodschappen.

Pluspunten

Gisteren heb ik mijn pakketje met besteld en vanochtend mocht ik dat al om 08:45 uur in ontvangst nemen! Wat een super snelle service. Maar wat maakt dat ik in de spreekwoordelijke pen klim is het persoonlijke handgeschreven kaartje bij mijn bestelling. Dat vind ik echt een attent gebaar. En dat waardeer ik enorm. Ik kan meteen met het bakken van taartje aan de slag! Heb ik een lekker taartje dat ik kan meenemen naar mijn vaders verjaardag vandaag.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG