Pluspunten

Ik ben fan van Puur Mieke! De service is altijd goed en snel, de producten voldoen zonder uitzondering aan de verwachting en als je een keer een vraag hebt, dan wordt er snel en adequaat gereageerd. Top!!

Pluspunten

Zeer tevreden. Snelle levering; laat in de avond besteld en volgende dag al in huis met handgeschreven kaartje.

Pluspunten

Op alle gebied wordt rekening gehouden met de wensen van de consument en wat er actueel loopt.Heel erg aangenaam, het gevoel van de persoonlijke waardering!! Vooral op dit gebied uniek in zijn aanpak; ook de levering gebeurt supersnel, alle produkten netjes verpakt, en in prima staat!! nogmaals, gefeliciteerd!

Pluspunten

Wat een leuke overzichtelijk website. Voor het eerst wat besteld en de volgende dag al in huis. Het handgeschreven briefje wordt ook zeer gewaardeerd! Ik kom zeker weer.

ik kan eigenlijk niks bedenken

Pluspunten

Snelle levering, Fantastische producten, Altijd een handgeschreven bedankkaartje bij de levering, Regelmatig leuke acties. Wij zeggen; TOP. En zo doorgaan!!

Misschien soms een iets grotere voorraad van bepaalde producten. Dit is geen klacht, maar misschien voor de toekomst een verbeterpuntje.

Pluspunten

Goede producten, prima levering en top service!

Pluspunten

Snelle levering, mooi aanbod van producten en heel leuk om persoonlijk kaartje bij je bestelling te vinden. Bedankt !

Pluspunten

overzichtelijke shop, klantvriendelijke service en top produktjes, een persoonlijke aanpak.......meer moet het niet zijn!

Pluspunten

snelle levering, supervriendelijke hulp over de telefoon. Ik ben zeer tevreden :)

n.v.t.

Pluspunten

Ruim assortiment met lekkere producten. Snelle levering en een persoonlijk berichtje erbij, super leuk!

Geen verbeterpunten, ik ben heel tevreden. Ik hoop dat het tussendoortjes assortiment blijft uitbreiden.

Pluspunten

Duidelijke webwinkel, snelle levering en leuk, zo'n persoonlijk tintje.. Het pak paleo broodmix dat open was gegaan in de doos werd na een mailtje meteen opnieuw geleverd!

Geen, prima zo!

Pluspunten

Persoonlijkste webshop ooit. Handgeschreven kaartje is de kers op de taart. Snelle levering. Producten topkwaliteit. Dank je wel Puur Mieke!

Alles was naar wens, dus geen verbeterpunten van toepassing.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten, welke aansluiten bij de omschrijving op de website. Lekkere producten. Als klant echt klant; gewaardeerd. De persoonlijke noot onderstreept dit :).

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle levering Goede en snelle afhandeling van een minpuntje bij de levering

Weet ik niet, ik ben tevreden

Pluspunten

Supersnelle levering van mooie pure producten! Door het persoonlijke briefje voel je je als klant gewaardeerd. Top site, kom elke paar maanden weer terug.

Pluspunten

Zeer betrouwbaar!!

Nog meer mooie producten leveren☺

Pluspunten

Snelle levering. Een produkt was beschadigt binnen gekomen. Na een telefoontje en via de mail een foto werd er meteen een ander produkt opgestuurd. Top. Ook krijg je meestal een monster van iets lekkers erbij.

Pluspunten

Mooie, duidelijke internetsite. Prachtige producten. Snelle levering. Handgeschreven briefje erbij.

Pluspunten

Mooie duidelijke site met veel producten. Keurig verpakte verzending met persoonlijke noot, wat net even een extraatje toevoegt ;-) Een aanrader!

Ik heb het pakje laten bezorgen bij een afleverpunt. Bij het afhalen leek alleen het ordernummer, maar geen naam van mij op het pakketje te staan. Was lastig zoeken tussen andere pakketten. Klopt dat wel, of is er iets misgegaan?

Pluspunten

Top producten, top communicatie en een super supersnelle levering. (Mijn laatste bestelling was gedaan in de avond en volgende dag was mijn levering al thuis, fantastisch :D).

Pluspunten

Alles verlopen zoals je van een correcte webwinkel mag verwachten. Kom graag terug.

Pluspunten

ik heb mijn spullen razendsnel gekregen, goed verpakt, met een persoonlijke noot er bij. Ben tevreden.

Pluspunten

Snelle bezorging,goed en netjes verpakt. Persoonlijk hand geschreven berichtje erbij. Ik ben dik tevreden. Vooral doorgaan zo.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en snelle en adequate communicatie.

Ik ontving een 'beschadigt' product, maar dat werd perfect en goed opgelost!

Pluspunten

Snelle toezending van de bestelde producten, met persoonlijk bericht maakt het haast een cadeautje. Ben gek op de coconut milk, eigenlijk op veel producten.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG