Pluspunten

Dag na bestelling de spulletjes al binnen gekregen! Ik gebruik het nog niet lang genoeg om te kunnen beoordelen, maar na mijn knieoperatie hoop ik veel baat te hebben bij het collageenpoeder.

Pluspunten

Altijd correct en snel met verzenden!

Pluspunten

veel gezonde producten, super snelle bezorging, kan niet wachten om alles te testen ;-}

nog meer keuze gezonde producten

Pluspunten

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. En super snel geleverd! top!

Pluspunten

De bestelling word altijd supersnel verzonden, er is altijd een vriendelijk, persoonlijk bericht bij. En ik ben superblij met mij "One Green Bottle"'s!

Pluspunten

Vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag vóór 10 uur 's ochtends al bezorgd. Zeer snelle en ook goede afhandeling dus. Heb absoluut geen minpunten over Puur Mieke. Mijn mailcontact met ze is ook snel geweest en uiteindelijk goed afgehandeld

NVT!!

Pluspunten

vlotte afhandeling, levering tiptop in orde en een extra proevertje erbij! Producten heb ik nu voor het eerst besteld, ik kan dus nog niets zeggen over de werking...

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijke bezorgtijd, heerlijke & goede kwaliteit producten. Ik ben fan!

Pluspunten

Snelle service, leuk monstertje om uit te proberen en een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij!

Pluspunten

Geweldig! De snelheid (gisteravond besteld, nu al binnen), alles goed ingepakt, een leuke attentie en een persoonlijk berichtje.

Pluspunten

Snel, makkelijk en een leuke attentie, top!

Pluspunten

Keurig verzorgde en snelle levering. Leuk aardigheidje bij de bestelling. Helemaal goed!

Pluspunten

Fijn dat het bestelde pakket snel in huis is. Leuk het presentje.

Pluspunten

Alles verliep zoals beloofd en gewenst. Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en volgende dag bezorgd. Bestelling ook met zorg ingepakt. Er zat een kleinigheidje bij om te proberen. Erg attent.

Echt niets op of aan te merken.

Pluspunten

Alles keurig voor elkaar. Snelle levering. Toen er iets ontbrak aan de bestelling, had ik dat direct de volgende dag in huis. Dus uitstekende service.

Geen.

Pluspunten

Goede, snelle service, altijd een vriendelijk briefje erbij, vaak een presentje en het allerbelangrijkst: fantastische en goede producten, waar je wat aan hebt! Ik koop hier voedingsmiddelen en schoonmaakmiddelen en altijd naar volle tevredenheid.

Pluspunten

Spiraalsnijder s'avonds besteld, de volgende namiddag had ik hem al in België ontvangen! Ik kon ook volgen waar mijn pakketje zich bevond. De spiraalsnijder (ik heb de duurste genomen) is een super apparaatje dat makkelijk te gebruiken en te reinigen is! Super service!

Pluspunten

Ik ben erg blij met mijn RVS lunchbox en de service was erg snel.

Pluspunten

's avonds besteld, de volgende middag in België geleverd, sneller lijkt mij dat niet te kunnen. Alles was aanwezig en goed ingepakt. Tevreden ook over de producten. Het handgeschreven kaartje gaf alleszins het gevoel dat dit pakketje met zorg was gemaakt, een fijn gevoel en uniek voor een online winkel.

Pluspunten

Ook al was het koningsdag het pakketje werd meteen daarna geleverd! Dus hele snelle levering. Alles wat ik had besteld zat er bij en was goed ingepakt. Ook bedankt voor het proefmonstertje!!

Pluspunten

Erg klantvriendelijke site, snelle levering en een leuke attentie om uit te proberen.

Heb geen vebeterpunten of tips

Pluspunten

Ik ben hartstikke tevreden over de service! Bijna alle producten die ik 'in een gewone supermarkt' niet kan vinden heb jij wel, top! De producten worden zeer snel geleverd. Ik heb al een aantal x een bestelling gedaan en elke x zit er een handgeschreven kaartje bij. Dat vind ik zo leuk en persoonlijk!

Ik kon niet zo snel een e-mailadres vinden, dus doe ik het even zo. Ik wil voorop stellen dat ik super tevreden ben, zoals wel blijkt uit het stukje hierboven. Er zat vandaag een pakje boekweitmeel in het pakketje en dat was helaas open aan de zijkant. Gaf een klein beetje troep (haha)..

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website en altijd een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Ik bestel graag bij Puur Mieke. Maar omdat ze zulke lekkere dingen hebben bestel ik niet te vaak.

Pluspunten

heldere website, snelle levering

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG