Pluspunten

's Avonds een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Dat is nog eens een snelle service. Ook heel fijn om een handgeschreven bedankje in het pakket te ontvangen. Dat geeft aan dat er met hart voor de zaak aan gewerkt is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi assortiment.

Ik was niet tevreden over de bestelde producten en wilde deze retourneren. Het werd een heel moeizaam proces van een maand waarin ik steeds geen goedkeuring had om te retourneren. En toen ik dat eindelijk wel kreeg en ik mijn product had teruggestuurd werd ik gebeld met de vraag wie mij toestemming had gegeven en dat dat helemaal niet mocht. Ik begrijp oprecht niet dat je zo met klanten omgaat. En de eerste mail die ik na deze situatie kreeg is die met de vraag naar mijn beoordeling. Ik vind Puur Mieke een bijzonder klantonvriendelijk. Het was mijn eerste en laatste bestelling.

Pluspunten

uitgebreid assortiment met oog voor kwaliteit voor de natuurlijke producten (want daarin zit nog flink verschil in aanbod elders) die ook echt goed/fijn/lekker zijn, wat ook niet vanzelfsprekend is weet ik inmiddels ;) snelle levering, netjes verpakt, kaartje erbij, al met al superwebshop!

vooral zo doorgaan ;)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling is waardeloos doordat het systeem NIET aangeeft, dat je Niet kunt laten leveren naar een postbus nummer. Zeer veel bedrijven leveren wel naar een postbus nummer. Ik wil nl. niet dat al mijn adres gegevens op het internet rouleren. Dinsdagavond rond 21.00 uur besteld: ben er zelf achter aan moeten gaan: 1WEEK en 2 dagen later, dus donderdagmiddag werd het pakket pas afgeleverd. Ben benieuwd of deze recensie wordt geplaatst: je ziet nauwelijks slechte recensies.

Pluspunten

Snelle levering. Als een product niet op voorraad is kun je aangeven dat je een berichtje wilt krijgen als je het weer kunt bestellen.

Pluspunten

Goede website, ingredientenlijst bij de producten is erg fijn! Snelle levering, met zorg ingepakt en persoonlijke noot. Goed assortiment, voldoet meestal aan de verwachtingen.

Slechts een opmerking; Als het bedrag voor gratis verzenden lager zou zijn, zou ik waarschijnlijk vaker bestellen ;-)

Pluspunten

Super goede service en erg snelle levering!! Heel vriendelijk!! Top!!

Pluspunten

Wat leuk zeg, een kaartje met de groepjes van Puur Mieke! Kijk dat vind ik nou leuk;-) Bedankt voor de mooie producten. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering van bestelde artikelen. Duidelijke website. Helemaal top!

Pluspunten

Supersnelle levering, ook naar Vlaanderen ! Echt een bonus. Uitgebreid assortiment van al die bijzondere producten die we anders van heel ver moeten laten komen. Zonder de wachttijden, zonder extra kosten. Absoluut top vind ik dat wat je bestelt ook echt geleverd gaat worden. Als een product tijdelijk niet voorradig is, weet je het ook voor je bestelt.

Bedankt voor de paaskorting-aktie, dat was heel fijn. Ik kijk uit naar de volgende aktie, want vanaf nu bestel ik liefst bij PuurMieke.

Pluspunten

Ontzettend snelle levering met een persoonlijk kaartje en verzorgd pakket! Zeer duidelijke website met goede beschrijving bij de artikelen.

Pluspunten

nette en snelle levering, fijn dat de ingredienten goed en duidelijk bij de producten staan en ruim aanbod van producten

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering.Persoonlijk kaartje en extra chocolaadjes om te proberen!

Pluspunten

Super! Bedankt voor de snelle en keurige levering.

Pluspunten

Net de bestelling binnen, spanend......:) Heel netjes en goed ingepakt allemaal, leuk persoonlijk kaartje erbij. Top. Ik ga straks lekker aan het bakken en uitproberen. Bedankt!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Review n.a.v. laatste bestelling: zeer slechte communicatie. emails worden niet gelezen of wel maar niet beantwoord. email gestuurd, 2x gebeld met uitleg 'probleem' en mogelijke oplossing. Pas achteraf teruggebeld en komt men met een 'sullig' excuus en doen beloften die niet worden nagekomen. Dit had ik niet verwacht...

Pluspunten

Supersnelle levering. Netjes en voorzichtig verpakt. En ontzettend leuk zo'n met de hand geschreven kaartje (daar hou ik echt van). Volgende bestelling gaat zeker weer via PuurMieke.nl. Dank je wel.

Pluspunten

Bedankt voor de snelle en nette levering! Met een persoonlijk kaartje erbij, heel attent. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het pakketje bezorgd werd, fijn! Ik kom hier zeker vaker terug.

Pluspunten

Supersnelle levering van (h)eerlijke producten

Pluspunten

Geweldig zo'n snelle levering! En altijd leuk een persoonlijk kaartje. Top!!

Pluspunten

Hele snelle en correcte levering. Het pakketje ziet er verzorgt uit en door de mailtjes blijf je op de hoogte. Super!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Voelt vriendelijk, met een kaartje en een presentje. Verder was de bestelling netjes ingepakt, bovendien op een milieuvriendelijke manier. Hartelijk dank!

Pluspunten

Geweldig zo'n snelle levering! En altijd leuk een persoonlijk kaartje& en vaak een klein cadeautje erbij

Pluspunten

Snelle levering én, hoe leuk, een persoonlijk geschreven kaartje erbij.... echt goede service

Pluspunten

snelle goeie levering, heel persoonlijk, hopelijk krijg ik een mailtje als de kleine melkchocolade eieren weer voorradig zijn !

geen

2 Schutboom B