Pluspunten

Zeer duidelijke website met fijne, gezonde producten. Hele snelle levering, dik tevreden dus!

Pluspunten

Goede en snelle levering (binnen de beloofde tijd en met goede tijdsindicatie), duidelijke website en goede producten. Leuk het persoonlijke kaartje bij de bestelling! Ik kom hier zeker terug.

Pluspunten

Goede producten en super snelle service!! En dan altijd een geschreven kaartje erbij, maakt het af en persoonlijk!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Uitstekende verpakking. Heb nog niet alles geprobeerd, maar vanwege ervaring met vorige zending, maak ik me daar geen problemen over.

Pluspunten

Ruim assortiment

Niets

Pluspunten

Super producten en snelle levering!! Super tevreden!

Blijf alsjeblieft zo doorgaan!

Pluspunten

Vlotte levering van goede producten! Een van de door mij bestelde producten bleek niet in voorraad te zijn. Daarover werd ik vrij vlot teruggebeld. Aan mij werd de keus gelaten om de bestelling pas te leveren wanneer alles tezamen zou kunnen worden geleverd of direct te leveren maar dan zonder het niet in voorraad zijnde product. Mijn belangstelling was gericht op snelle levering. Vrij snel daarna (binnen 1 werkdag) kreeg ik de bestelling en niet veel later kreeg ik melding van het teruggestorte bedrag betreffende het product dat (nog) niet geleverd kon worden.

Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie over de producten. Goed overzicht van bestel en leveringsproces. Fijn dat de zorg voor natuur overal wordt doorgevoerd. Zo zijn de producten goed verpakt en komt er geen plastic aan de pas om de lege ruimtes in de doos op te vullen

Wanneer puur Mieke ook nog de producten van Bonusan verkoopt kan ik al mijn gezonde boodschappen hier bestellen.

Pluspunten

Super snelle levering, fijne producten topservice!

Pluspunten

Goed assortimenr, snelle levering, in een woord uitstekend

Pluspunten

Fijn assortiment, snelle levering en superservice!!

Pluspunten

Wat een super snelle levering, s'avonds om 21:30 u besteld en de volgende dag om 14:30 u in huis. Alles was keurig verpakt. Heb de producten nog niet uitgeprobeerd, maar weet zeker dat het goed is. Ik heb gewacht op een kortingscode, want ik wilde erg graag de sprirelli hebben. Dat ben ik heel blij mee. Zal zeker opnieuw bestellen bij jullie. Ook het vriendelijke kaartje was een verrassing, alsof ik al jaren klant ben. Super!

Pluspunten

ruim assortiment, snelle levering, vraag via contact formulier zelfde dag nog beantwoord. heb nu voor de tweede keer besteld, was de eerste keer al heel enthousiast dat er een presentje voor de feestdagen bij zat en een handgeschreven kaartje. ga zeker vaker een bestelling doen

Pluspunten

Wat een ongelofelijk mooie producten als je Paleo eet. De kokosolie van Aman Prana, die wij verslinden is echt goedkoop in vergelijking met andere winkels. Ik ga weer nieuwe dingen uitproberen. Dank je wel Mieke dat je de stap gemaakt hebt naar internet!!!

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Ik wilde al zo lang coconut aminos proberen en de gelatine (rood). Ik bestelde het vrijdagavond om een uur of 8 en de volgende dag tegen de middag werd het al bezorgd. Ongelooflijk snel dus!

Pluspunten

Veel aanbod van productend die elders moeilijk te vinden zijn. Snelle levering en persoonlijke toets met het geschreven kaartje. Ik blijf zeker bestellen bij "ons" puur Mieke.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind de website heel overzichtelijk.

Ik vond t vervelend dat ik de bestelling niet gelijk opgestuurd kreeg omdat er 1 product niet op voorraad was. Als ik dat geweten had dan had ik dat product niet besteld. En verder is of je het lekker vindt of niet natuurlijk persoonlijk. Ik vind de cake naturel heel lekker maar de rest van de bestelde producten vind ik echt heel vies. Daar kan dit bedrijf natuurlijk niks aan doen maar dat vind ik wel heel jammer en zonde van het geld..

Pluspunten

Sinds kort eet ik regelmatig volgens het Paleo-principe. Ingrediënten die ik niet 'zomaar' op de vertrouwde adressen kon vinden heb ik besteld bij Puur Mieke. Super webwinkel, producten zijn gemakkelijk te vinden en zeer snelle service, echt een aanrader!

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Puur Mieke. Ik woon in Hongarije en had wat vragen over verzending en betalen. Daarop werd snel gereageerd en nu heb ik mijn bestelling kunnen doen. Een goede klantenservice! Mijn pakje zal ik pas volgend weekend ontvangen en ik ben er erg benieuwd naar. Ik zal zeker vaker wat bestellen!

Pluspunten

Puur Mieke is echt een fijne webwinkel met heel veel keuze. Het is gemakkelijk bestellen en de bestelling werd ook heel snel geleverd. Leuk was het persoonlijke kaartje en de gratis chocolaatjes om te proeven. Dat maakt het verschil met andere winkels. Ga zo door.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod aan producten. Snelle, persoonlijke service. Ik was vergeten een product in mijn winkelmandje te doen en had al betaald. Na een mailtje werd het snel geregeld. Producten volgende dag al in huis.

Telefonisch zijn jullie moeilijk bereikbaar.

Pluspunten

Ruime keuze aan producten, snelle en goede leverservice. Ik had verwacht dat ik tot na het weekend zou moeten wachten omdat ik op vrijdag besteld had, maar nee, zaterdagmiddag had ik alles perfect verzorgd in huis :-)

niet echt verbeterpunten :-)

Pluspunten

Grote en mooie keuze aan producten. Snelle levering. Er zat ook een leuke attentie bij. Mooie aanbiedingen en geen verzendkosten bij grotere bestelling.

Op dit moment kan ik geen verbeter punten vinden.

Pluspunten

- Snelle levering - Uitgebreid aanbod - Alles netjes verpakt, wel fijn voor de breekbare spullen

- wat uitgebreider gebruiksinfo zou soms wel handig zijn

Pluspunten

- Grote keuze aan producten. - Snelle afwerking en levering bestelling.

- Aantal producten die ik wilde bestellen, waren niet leverbaar.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG