Pluspunten

Heb deze webshop zien groeien tot volwaardige winkel. Ik ga niet meer lopen slepen met noten en kokosmelk als ze het thuis afleveren. Tot 22:00 bestellen en volgende dag in huis sneller hoeft niet want we moeten allemaal wel voldoende slapen:)

Pluspunten

Ik heb de groene bus Great Lakes gelatine gekocht en had de bestelling al na een dag in huis. Het product is precies wat ik zocht, in water oplosbaar en ook nog eens GMO-vrij.Een prima ervaring met PuurMieke.

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Vorige week mijn eerste bestelling gedaan bij Puur Mieke. Prima producten en super snelle en nette levering! Ik ben heel tevreden en kom zeker terug!

Pluspunten

Ik zocht al een tijdje naar een kwalitatief goede RVS drinkfles en ben blij deze eindelijk gevonden te hebben! De kleur van de fles viel wat tegen in het echt en was aangenaam verrast dat ik deze gratis mocht omruilen zonder verzendingskosten te moeten betalen bij het retourneren. Levering twee keer zeer snel (naar België). Super service !!!

geen

Pluspunten

Supersnelle levering! Zeer tevreden!

Pluspunten

Enorm breed assortiment! Vooral voor mensen met allergieën/intoleranties, een levensstijl zoals Paleo of gewoon mensen die bewust bezig zijn met gezonde voeding. Daarnaast is de site erg overzichtelijk, duidelijk en de levering is ook snel!

Tot nu toe niks op aan te merken

Pluspunten

Snelle nette levering. Met een persoonlijk kaartje en cadeautje.

Pluspunten

Voorafgaand aan de bestelling moest ik even e.e.a. weten, op Facebook prettig en vlot contact gehad. Vervolgens om 21.55 uur de bestelling geplaatst en vanmorgen (!!!!) om 11.05 uur al binnen!! Met bijbehorend leuke bezorger op de koop toe! ;) Met een lief kaartje erbij en heel goed verpakt!! Ik vind het heel fijn dat je bij 50 euro al gratis verzending hebt.

Ik wil alleen iedere koper oproepen echt even de moeite te nemen een product te reviewen. Reviews zijn waardevol en handig.

Pluspunten

Dank Mieke voor de fantastische producten in je assortiment. Ik ben helemaal gelukkig met al die fijne producten die toch te gebruiken zijn binnen mijn eliminatiedieet en waar ik eigenlijk stad en land voor heb moeten aflopen maar die ik gewoon op jouw site gevonden heb! En dan ook nog zo'n mooie vlotte levering. Mij zie je zeker terug.

Pluspunten

Snelle levering, een hand geschreven kaartje, heel attent! Een presentje erbij om te proberen. Ik ben erg tevreden.

Helaas waren 2 blokjes kokos cream flink gedeukt, dit kan aan de vervoerder gelegen hebben maar vind ik wel jammer. Voor de rest erg tevreden.

Pluspunten

Toen ik de beoordelingen las, dacht ik, jaja, wel érg positief allemaal. Vanmiddag kwam mijn bestelling,- op de aangegeven tijd-.. Ben van kritisch/afwachtende klant een tevreden klant geworden! Snelle levering, keurig verpakt, aardige geste dat handgeschreven kaartje erbij :-) Kom zeker terug, kan wel tijdje duren want ik heb dingen dubbelop besteld om aan gratis verzenden bedrag te komen.

Lager bedrag voor gratis verzending in aanmerking te komen. Dan zou ik vaker bestellen. Neemt niet weg dat ik dik tevreden ben!

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering en de mooie producten. Ik ben erg tevreden. Het briefje erbij vind ik erg attent.

geen

Pluspunten

Laatst heb ik een bestelling geplaatst. Vlugge levering, alles netjes verpakt. Een handgeschreven bedankje erbij, Prima. Ik zal nog wel vaker bestellen. Fijne website.

Pluspunten

superservice! De levering was er al de dag nadien (in België). We kregen een klein cadeautje en handgeschreven kaart bij de levering. Dit is zeker voor snelle herhaling vatbaar

Pluspunten

Vlotte reactie na een vraag via Facebook over een product en een super snelle service. 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis (je krijgt een mailtje van DPD hoe laat je ze ongeveer kunt verwachten) Producten zijn goed verpakt, voorzien van een persoonlijk kaartje en een aardigheidje om te proberen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Pluspunten

Vandaag tweede bestelling geplaatst, hopelijk gaat dat even vlot als de eerste! Die was heel stipt en verzorgd, waarvoor dank, Mieke! Ik heb al veel bakplezier gehad met de tijgernoten en de andere dingen die ik gekocht heb.

Graag had ik cassavemeel kunnen kopen.

Pluspunten

Een geweldige website. Een super initiatief Mieke! Ik ben helemaal enthousiast over het aangeboden assortiment! Snelle levering, goed en netjes verpakt en een leuk persoonlijk geschreven bedankkaartje bij de zending. Top, ga zo door!

Pluspunten

fijne duidelijke website. mooie producten. supersnelle levering en netjes verpakt. leuk het handgeschreven bedankje.

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer mooie en goede producten, goed verpakt & supersnelle levering, uitstekende service, gebruiksvriendelijke website. Het kaartje geeft mij aan dat er (persoonlijke) aandacht en zorg aan bestellingen wordt gegeven. Happy feeling all over :)

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt! Echte aanrader!

Pluspunten

Zeer snelle levering, 's avonds besteld en de volgende dag in de ochtend al bezorgd. Super. Leuk kaartje er bij en wat extra's. Bij de vorige bestelling zaten er enkele zakjes van Zechsal pure magnesium shea butter bij, fijn om dit eens uit te proberen. Geweldige fijne bodycreme, dus nu besteld en ga het gebruiken.

Pluspunten

Gister besteld, vanmorgen al in huis, goed verpakt

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, ook in België!

Ga zo door!

Pluspunten

wat een snelle service! Alles was degelijk verpakt en bijhorend nog een persoonlijke boodschap! Ik ben zeer tevreden! Bedankt Puur Mieke!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG