Pluspunten

Snel, makkelijk en persoonlijk. Kortom, een webshop waar je terug wilt komen

Pluspunten

Super snelle levering. Wij zijn weer blij met onze spulletjes. :D

Nog meer gezonde producten? ;-)

Pluspunten

Snelle levering en heel kwalitatieve productselectie!

Pluspunten

Ruim aanbod aan gezonde producten, zeer scherpe promoties op Amanprana kokosolie :-), alleen daarom al de moeite om te bestellen ! Ook zeer efficiënte levering naar België !

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat er gekeken wordt naar BPA vrije verpakkingen. Zeker zo belangrijk als je een gezonde leefstijl erop na wil houden.

Geen.

Pluspunten

Vandaag mijn bestelling gekregen. Er zat een handgeschreven kaart bij. Heel erg leuk! Sinds een tijdje bezig met 'betere' voeding. En daarom o.a. amandelpasta besteld - als vervanger voor broodbeleg. Er gaat een wereld voor me open: lekker! Ga zeker vaker bestellen bij deze webshop.

Pluspunten

Lieve puur Mieke, dankjewel voor de mooie producten op de site, de snelle levering en het persoonlijke kaartje! Ik ben fan!

Pluspunten

Zeer snelle levering en en keurig verpakt. Persoonlijk kaartje, super.

Pluspunten

Altijd supersnel de artikelen in huis. En een persoonlijk kaartje en een attentie erbij. Dit keer ging er iets mis met mijn bestelling. Ik had iets verkeerd begrepen. Communicatiefoutje. Dit werd echter heel fijn door jullie opgelost. Dankjewel!

Pluspunten

Prima service en goed aanbod van veel verschillende producten! Vlotte verzending met persoonlijke touch (handgeschreven kaartje, erg leuk ;-)

Pluspunten

Snel verzonden en geleverd binnen 1 dag zoals verwacht van een klasse online shop toppie! blij met me product.

Pluspunten

Geweldige producten. Snel verstuurd en persoonlijke kaart erbij! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Gisteravond een bestelling geplaatst en vandaag al in huis, met een persoonlijk kaartje en een proefje! Prima service!

Pluspunten

Prima producten en vooral de Cool Bear viel goed in de smaak.

Jammer dat de levering niet zo snel was als beloofd.

Pluspunten

ruim assortiment snelle levering veilig verpakt persoonlijk kaartle ;)

zoekfunctie op de website maar dat is geen reden om niet alle sterren te geven alleen maar een idee...

Pluspunten

ruim assortiment en super snelle levering !

geen

Pluspunten

Woensdag 17 juni een citroensap uitgieter besteld en op donderdag 18 juni in huis! Keurig verpakt in een doosje, met een bedank kaartje en een verrassing. Zeker de moeite waard om eens vaker op de site te kijken!

Pluspunten

Supersnelle levering,keurig verzorgd,

Tip: vooral zo doorgaan

Pluspunten

Ook in België kreeg ik een supersnelle levering! Dinsdag besteld, woensdagnamiddag ontvangen! Bestelling was in orde en producten zien er prima uit!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Gisteren bestelling ontvangen maar een pot kokosolie bleek kapot. Direct contact opgenomen met Puur Mieke en toegezegde vervangende pot werd vandaag reeds ontvangen. Prima service Mieke! Ronald Reijnders

Pluspunten

Super snelle levering. Gisteravond om 19.00 uur besteld en nu al een uur in huis. Ziet er allemaal prima uit.

Pluspunten

Woensdag producten besteld, volgende dag in huis. Altijd goede service en hele ruime keus uit goede producten! En er zat een kleinigheidje bij de producten,bananen chips garlic ....mijn zoontje smult ervan! Bedankt weer Mieke voor de goede service!

geen

Pluspunten

Gisteren besteld vandaag binnen. Dus snelle service, fijne producten en goed te volgen waar het pakketje zich bevind en wanneer het ongeveer aankomt.

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, overzichtelijke site. Ik ben zeer tevreden en blijf hier zeker producten bestellen.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede en snelle service. Breed assortiment. Leuke persoonlijke touch met een handgeschreven kaartje.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG