Pluspunten

Erg fijn dat je niet meer hoeft te kijken wat de ingrediënten van een product zijn, omdat je gewoon weet dat het goed is! Lekker veel variatie en ook steeds weer nieuwe producten. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie. Kwalitatief goede producten.

Pluspunten

Overzichtelijke mooie nieuwe website. Nu wat gelikter als de vorige die ik wat meer karakter vond hebben. Maar alles is intuïtief goed (beter) te vinden.

Pluspunten

Mooie en diverse producten (die ik nergens anders kan krijgen), snelle verzending (volgende dag), persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, gratis proefproducten. Puur Mieke is een aanrader!

De website is sinds deze week vernieuwd. De vorige werkte iets onprettiger. Nu een prachtige site!

Pluspunten

- Snelle behandeling van de bestelling - Producten die wat zeldzamer zijn - Persoonlijke touch door briefje bij de bestelling en het taalgebruik op de site en in de nieuwsbrief

- Sommige producten kunnen qua prijs niet concurreren met andere aanbieders

Pluspunten

(H)eerlijke producten, ruim assortiment

Pluspunten

Goed overzichtelijke website. Alles gezochte producten goed te vinden.

Home pagina met voorbijgaande producten minder snel laten voorbijgaan. Heel onrustig.

Pluspunten

Puur Mieke is gewoon puur top. Koop er regelmatig en altijd snel, netjes. Blij mee en ik raad haar site vaak aan, aan vriendinnen of op fora. Super!

Pluspunten

Hele overzichtelijke website met meer dan 1000 pure (!!!) producten!! Nu zelfs vandaag vóór 22.00 uur besteld, morgen geleverd! En ook nog eens gratis verstuurd vanaf €50!! Het uitpakken geeft een feestelijk gevoel, zéker als je ook nog verrast wordt door een persoonlijk briefje en een aardigheidje!!

Kan niets bedenken, petje af zoals het nu is!!

Pluspunten

Fijne producten die je met een gerust hart kan aanschaffen! Snel in huis, perfecte service en vaak met een extraatje. Altijd persoonlijk en vriendelijk!

Kan er geen bedenken, ben 100% tevreden!

Pluspunten

Vlotte persoonlijke reactie toen ik een kritische vraag had over een bewaardoosje voor voedsel dat ik had gekocht. Ik was aan de late kant met melden dat ik eigenlijk niet tevreden was, maar Mieke maakte daar geen punt van. Mocht het zelfs nog retourneren. Dat is nou eens echt klantvriendelijk!

Nóg eerder melden dat er speciale paaseitjes gemaakt worden op bestelling met palmsuiker. Of eigenlijk later. Mijn hoofd stond nog niet naar Pasen toen het mogelijk was de eitjes (met korting) te bestellen. En tegen de tijd dat ik inkopen wilde doen (Witte Donderdag ongeveer), en mijn zoontje van net 4 ineens ontdekte dat er chocolade eitjes bestaan, was het niet meer mogelijk. Toen ik op zoek ging naar pure chocolade eitjes, liefst bio en niet te zoet, bleek dat niet mee te vallen. Ik had spijt... Volgend jaar doen we mee, super initiatief!

Pluspunten

Dit is een hele mooie webshop. De bestelling wordt keurig verpakt en snel geleverd. Met een handgeschreven bedankje, wat heel betrokken voelt. Mooie produkten, waarvan ik de oerzeep van harte kan aanbevelen. Hier kan ik heel goed terecht. Ga zo door!

Houdt die persoonlijke touch vol, het maakt dat ik mij als klant gewaardeerd voel. Super.

Pluspunten

Goede producten, snelle service en aldoor verzien van een lief kaartje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie nieuwe website! Kom ik zeker een keer terug om een bestelling te plaatsen! Toppie!

Ik kon de Vivani chocolade niet vinden onder 'chocolade / paaseieren' maar wel toen ik Vivani ingaf bij het zoekvenster.

Pluspunten

Wat een fijne nieuwe website is het geworden! Ik kijk op van de producten die je allemaal hebt wat me eerder niet eens zo opgevallen is! Erg makkelijk dat alles nu onder categorie staat.. de bestelling is de deur al weer uit! Als ik een bestelling ontvang zit er altijd een leuk kaartje bij waar je blij van wordt! Kortom, alleen maar positieve ervaringen gehad!

Sommige producten staan niet op voorraad. Het zou misschien handig zijn dat er bij staat of deze langdurig uit voorraad zijn of dat je ze binnenkort weer verwacht!

Pluspunten

Snelle levering. Breekbare spullen worden goed verpakt. En een handgeschreven kaartje.

Pluspunten

Ben al ruim een jaar klant, nooit geen problemen gehad met leveringen, altijd snel. Producten zien er piekfijn uit, ben groot fan van Puur Mieke!

Pluspunten

goede service, fijn contact indien nodig. prima producten. kan het aanbevelen.

Pluspunten

Snelle levering, je weet wanneer het pakje komt. Vriendelijke noot bij je pakje, uitgebreid assortiment......helemaal geweldig

Pluspunten

Twee keer iets besteld bij Puur Mieke en beide keren erg tevreden over de service! Het assortiment is uitgebreid en de producten zijn echt zo "puur" als maar kan. Ik blijf hier zeker bestellen!

Pluspunten

Een aantal keren wasnoten besteld. Snelle levering, netjes verpakt met een handgeschreven kaartje erbij en ook nog een kleine attentie in de vorm van een theezakje om deze eens uit te proberen. Zeer tevreden, zowel over het product als over de verzending.

Pluspunten

vlotte service, persoonlijk contact, goede, zuivere producten

Pluspunten

Snelle levering. Veel artikelen die andere webshops niet hebben. Ik miste de verlanglijst op de oude site maar zie nu dat deze op de nieuwe site er wel is. Leuke samples bij je bestelling.

Wel zou betalen met creditcard nog een pluspunt zijn.

Pluspunten

Vlotte levering, snelle reactie als je een email met een vraag stuurt, heel persoonlijk door het handgeschreven kaartje bij de bestelling, super assortiment. Heel blij met deze webshop!

Ga zo door!

Pluspunten

MIJN DOCHTER EN IK ZIJN SUPER CONTENT VAN JULLIE SERVICE-LEVERING-PRODUCTEN. IK ZOU ZEGGEN : DOE ZO VOORT! veel succes! chris

VOORLOPIG ABSOLUUT GEEN VERBETERPUNTEN

2 Schutboom B