Superrr

Heb weer verschillende producten bij jullie besteld en alles is super, kan niks anders zeggen. Vooral de Griekse honing valt in de smaak, volgende keer een grote pot bestellen. gr beitske

Eerlijk

Het zijn eerlijke producten, fijne webshop, goede klantenservice en snelle en correcte levering.

Aangenaam om te bestellen bij Puur Mieke

De producten die ik koop zijn altijd goed

Orima

Goede service, snelle levering

Puur natuur

Professioneel bedrijf met kwaliteit producten

snel geleverd

werkt zeer goed heb het al eerder gekocht maar in andere webshops ditmaal wel goedkoper

Quality product!

Good quality product

Goede service ook de verpakking en de naam van de persoon die ons pakketje heeft ingeplakt.

Snelle levering. De kelpnoedels passen goed in mijn lang eetstijl. Wel lastig dat in het gevraagde adres geen toevoeging mogelijk was zodat i.p.v. 167A waar ik woon, het pakket bij de buren op 167 werd afgegeven.

Mooie producten en goede levering

Fijn assortiment en goed om puur te noemen, preventief en zelfzorg dat vind je bij PUURMIEKE.

Altijd snelle levering

Topproducten!

Zeer tevreden over de schoonmaakproducten.

Prima product en levering

Prima product, de brownies zijn heel lekker!

De bestelde tabletten werden snel geleverd. Ook goede opvolging van Puur Mieke met de nodige informatie.

correcte en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering ! Leuke site ook met topproducten. Blij dat ik ze leren kennen heb.

Slaap capsules eerst uitgeprobeerd, kreeg ze gratis bij een bestelling. Nu een pot besteld omdat ze echt werken. Snel in huis.

Prima producten

Snelle levering van goed producten

Keurig en snel bezorgd.

Keurig en snel bezorgd.

Er is een goed product geleverd.

Je krijgt een mooie glans en voedt de huid.

Puur gezonde webshop

Ik was aan het zoeken op internet naar een betrouwbare webshop voor duivelsextract omdat ik veel last heb van spierreuma. Puur Mieke sprak mij aan en ik heb nog wat extra producten mee besteld. Het pakket kwam snel aan en was goed verzorgd qua eco-verpakking. Fijn dat het glazen potjes zijn dat vind ik prettiger dan plastic of een zakje. Nu gaan proberen of het duivelsextract mij gaat helpen. Dankjewel Puur Mieke

Tevreden

De zwarte knoflook bestel ik hier vaak. Goed product, netjes geleverd

Het is fijn winkelen bij Mieke.

Of het nu verzenden of ophalen is in Boekel het is altijd goed verzorgd.

Producten worden met aandacht ingepakt en snelle levering.

Goede producten

Enkel van postnl niet tevreden,hij levert nooit bij mij ik moet telkens naar afhaalpunt terwijl ik thuis ben en betaal om thuis te leveren

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service, product moeten we nog uittesten

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG