Mooie natuurlijke producten

Steeds verrast door het aanbod.

Betrouwbare webshop

Op 1 voorval na heb ik een héél goede ervaring met deze webshop!

Altijd goed

Bestellingen van Puur Mieke zijn altijd goed en een feestje om uit te pakken.

Prima product op tijd geleverd

Al meerdere keren gembershotjes besteld. Tot nu toe geleverd volgens bestelling. Wel vreemd dat er de laatste keer van de 36 flesjes 12 flesjes los verpakt waren. Lijkt me niet erg efficiënt.

Snelle verzending en mooie producten!

Fijn dat de bestelling snel werd verzonden. De bezorging door PostNL ging niet helemaal goed maar jullie klantenservice reageerde ook hierop weer snel.

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering, producten waren goed verpakt. Ook de producten zijn erg goed , betrouwbaar en betaalbaar. Ben Super tevreden met alles, dank jullie wel

Uitstekende producten geleverd met uitstekende service!

Een heel uitgebreide keus aan producten die snel geleverd worden. En als bonus op Mieke’s site heel goede en lekkere recepten

Ik Puur Mieke gast het altijd goed!!

Makkelijk bestellen geen problemen. Hartstikke fijn!

veilige betrouwbare biologische producten

Ik koop graag bij Puur Mieke omdat ik dan zeker ben dat mijn producten van de beste kwaliteit zijn.

Heel persoonlijk

Wordt met liefde verstuurd

Heel goeie producten snel geleverd

Hele fijne producten!

Hele fijne producten, snel geleverd en goed en mooi verpakt met een persoonlijk tintje. Top webshop! Een dikke 10

Goede een eerlijke producten

Ik bestel al jaren bij Puur Mieke. De producten die ze verkopen zijn verantwoord, eerlijk, zuiver van goede kwaliteit. De service is heel goed. Je bestelling wordt snel geleverd en de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Ik ben blij met Puur Mieke!

Blij

Blij met de kwaliteit van de artikelen en jullie service!

Goede producten en prima klantenservice

Regelmatig koop ik diverse artikelen bij Puur Mieke zowel voor de keuken, voor mijn persoonlijke verzorging en gezondheid. Altijd tevreden en blij met het assortiment. Ook de klantenservice werkt snel, vriendelijk en accuraat.

Een pracht product dat aan alle eisen voldoet

Gemakkelijk in gebruik, heel mooi en eenvoudig uitgevoerd. Gedegen materiaal. Kortom heel blij met deze aanschaf.

Goede ervaring.

Gewoon goed en goede spullen. Dus daarom 5 sterren.

Goede producten, netjes verzonden

Niets te klagen ;)

Vlug en gemakkelijk besteld en zeer vlugge bezorging.

Goede producten!

Hele goede olijfolie en eindelijk een goede vervanger voor sojasaus, echt heerlijk!

Wat een toppertje!

Ik heb sinds kort de kleine versie van de Montana Airfryer. De grote gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid. Voor ons “Tiny House” in Bretagne heb ik nu de kleine versie gekocht. Deze neemt weinig ruimte in, maar werkt even goed als de grote broer. Ondanks het kleine formaat zit er nog heel wat ruimte in. Er zit geen mand in, maar een rooster aan de onderkant. De siliconen hoekjes moeten op de hoeken van het rooster blijven zitten. Ik twijfelde hier aan. Na een mail aan “Puur Mieke” kreeg ik de bevestiging dat dit de bedoeling is. Anders valt het rooster er uit als je de frietjes er uit schudt. Voor 2 personen is deze mini een aanrader!

Je vind eerlijke en goede producten van voedingsmiddelen, supplementen, keukengerei, sommige kleding en ook kennis in boeken. De producten worden altijd goed verpakt, zodat ze ons als klant altijd veilig bereiken. Ik ben enorm tevreden met PuurMieke, omdat ik weet dat het team altijd kijkt naar hoe goed en eerlijk een product is.

goed, maar niet de goedkoopste

de producten zijn oke, maar in vergelijking zijn de prijzen met anderen, jullie zeker niet in de categorie van de goedkoopste. Wel heel veel keuze en top-producten

Mooie producten en fijn om hier te bestellen

Mooie producten op deze website, ik kom hier graag en de bestelling is altijd snel in huis. Ik ben heel blij met deze website;-)

Prima snelle levering

Eerste keer wat besteld zeer tevreden

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG