Prima !

Snel, betrouwbaar, helder !

bijenwas waxinelichtjes

De waxinelichtje branden in 1 sessie maar half op. Ze waren met 2 uurtjes wel uit terwijl er nog veel kaarsenvet over was.

Makkelijk te bestellen, snel en vlot geleverd

Perfect.

Snel en mooi aangeleverd, goed verzorgd.

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Producten besteld en alles binnengekomen. Producten keurig verpakt!

Mooie producten en vlotte service

Mooie producten, veel keus en vlotte service

We zijn blij met puur Mieke.

We zijn blij met puur Mieke. Fijne verantwoorde producten. Voor ons soms een beetje aan prijzige kant, dus kunnen niet te vaak bestellen, minder dan we willen, maar blijven het wel zo nu en dan doen.

Altijd keurig verpakt en snelle levering.

Tot nu toe positieve ervaringen

Fijne website met heerlijke producten

Het is prettig dat je niet de etiketten hoeft te lezen, want je weet dat de ingrediënten goed en gezond zijn. Of dat nou voeding is of verzorgingsproducten zijn, voor zowel mijn gevoelige darmen, als mijn huid, ik ga overal goed op.

geweldige service

een prachtig menselijk bedrijf met goede producten, je kunt ze gewoon bellen!! mocht dat nodig zijn, hoe fijn is dat.

Fijne winkel. Mooi assortiment

Een fijn assortiment wat past bij mijn voedingspatroon. (Paleo en bio)

Super!!

Altijd àlles super verzorgd en verpakt! Geweldig!!

Snelle levering, uitstekende producten

Als hierboven

Via chat mijn klacht besproken en kon meteen pan komen ruilen voor een nieuwe.

Super goede service. Via chat mijn klacht besproken en ik kon meteen de pan komen ruilen voor een nieuwe.

Kwaliteit en gezonde producten.

Altijd op tijd de bestelling ontvangen. Goede en vriendelijke klantenservice. Producten die ik bestel zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Ik bestel graag bij Puur Mieke.

Altijd prima bij puur Mieke

Er wordt snel gereageerd. De dag na de bestelling komt het al thuis in een keurige doos. Zit goed verpakt!!

Voldoende.

Bestellen gaat eenvoudig. Producten zijn goed, gezond. Hoef je niet meer uit te zoeken, dat heeft Mieke al gedaan. Verpakking duurzaam en nooit veel te groot. Bezorgtijd en dag keuze fijn. Vaak genoeg gespaard voor een beloning die vanzelf wordt aangeboden. Helaas wordt daardoor het bedrag weer zo laag dat je verzendkosten moet betalen. Het is soms goedkoper om geen korting te nemen.

Goede producten

Goede producten, snelle levering. Wel aan de prijzige kant....

Hele lekkere en zuivere producten.

Top levering

Bedankt voor de snelle levering en ook leuke gadget erbij. En een persoonlijke boodschap van iemand die het in heeft gepakt. Super

Heel tevreden!

Heel vriendelijke en snelle service! Ik gebruik sinds kort de collageen poeder, omdat ik dankzij de overgang nogal last had van haaruitval. Nu 3 bussen verder, is mijn haaruitval helemaal verdwenen en is het zelfs nog beter dan het was vóór de overgang begon! Ook zijn mijn nagels mooier en sterker geworden. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Mooie natuurlijke producten en uitgebreide keuze

De website werd mij aangeraden en ik ben aangenaam verrast door het gamma natuurlijke producten.

Top producten super snel geleverd

Zeer uitgebreid assortiment. Mooie producten en heel snel geleverd.

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar. Fijne producten, snelle verzending, prima service

De producten die ik koop zijn de beste, ik zal deze altijd kopen bij puur Mieke

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG