Response from the business owner
Beste Carla,
Allereerst vind ik het echt super vervelend dat je dit zo hebt ervaren. De maandverbandjes bestaan uit 100% biologisch katoen met GOT certificering. Er zit geen bamboe in de maandverbandjes. Naast het biologische katoen zijn de buitenlaag en vleugels gemaakt van 100% polyester.
Ik heb zojuist in ons magazijn aan de op voorraad liggende maandverbandjes geroken, maar deze hebben allen niet de geur zoals jij beschrijft. Ze zijn vrijwel geurloos.
Ik heb de producent Bamboolik gemaild met jouw ervaring en deze laten het volgende weten:
De maandverbandjes hebben absoluut geen geur. Ze worden in schone omgevingen geproduceerd en ook in schone omgevingen vervoerd. We hebben de beste materialen hiervoor, dus er mag helemaal geen geur zijn. Het enige wat bij mij opkomt is dat het pakketje van de klant met één of andere substantie in aanraking is gekomen tijdens transport naar haar of iets thuis bij haar. Dat is de enige verklaring die ik kan hebben.
Ik heb je ook een mail gestuurd om te kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.
Ik hoop dat je dit een fijne oplossing vindt en we zien je graag weer terug in onze shop!
Groetjes, team Puur Mieke