Prima service, ruim assortiment .

Ik wilde de bezorging pas na mijn Vakantie, ook dat kon ik aangeven. Heel fijn. Goed verpakt, zelfs met een persoonlijk briefje erbij.

Snel geleverd, prima in orde

Goede producten en snelle levering. Alles netjes verpakt.

Persoonlijke behandeling van de klant.

Echt heel goed. Als je hier besteld , volgende dag in huis.

Een fantastische ontdekking!

Ik ben gebonden aan een vrij zwaar dieet. Uw lekkere produkten geven een enorme meerwaarde.

Super snelle levering

Super snel geleverd, en persoonlijk een kaartje erbij. Erg attent !

Gewoon super

De levering van mijn bestelling was goed verzorgd en voorzien van een gezellige kaart. De producten zijn van een uitstekende kwaliteit.

Superrrr

De bestelling was snel geleverd in België. De bamboe wasbare inlegkruisjes zijn heerlijk om te dragen

Super snelle service en erg vriendelijk

Zelfs een kaartje mee sturen was geen probleem.

Tevreden

Betrouwbaar en vriendelijk webshop snel levering

Een voorbeeld voor andere webshops

Makkelijk bestellen, goede communicatie, enorm snelle levering, alles degelijk verpakt én voorzien van een handgeschreven kaartje.

Doen snel wat je vraagt en leveren snel goede en lekkere producten met een vriendelijk kaartje.

Erg plezierig.

Zorgvuldig verpakt met leuke attentie! Bedankt!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vordering van mijn bestelling. Mijn spullen waren zorgvuldig verpakt en ik ben blij verrast met het bijgevoegde boekje van Marjolein Dubbers. Bedankt!

Sinds we plantaardig zijn gaan eten was ik op zoek naar bepaalde artikelen die in de supermarkt niet zo standaard zijn. En nu, via Puur Mieke, heb ik kala namak en kikkererwtenmeel gevonden. Dus daar ben ik erg blij mee!

Besteld en het pakket werd meteen opgestuurd . De volgende dag in huis. En erg leuk dat daar een begeleidende kaart met persoonlijke noot bij zat. Bedankt daarvoor, heel attent!

Geweldige producten en fijne site/app

De producten vallen nooit tegen en zijn van goede kwaliteit. Prima service en leveren snel

Snelle levering, zonder portokosten

Geen portokosten, en toch een snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij!

top!

Snel, verpakking passend bij de inhoud [word nl. gek van grote dozen met paar kleine dingen]. En de gekochte Aleppo zeep is een aanrader! Ruikt lekker, heerlijk zacht voor het gebruik en voor de huid. Gebruik het ipv doucheschuim.

Werken snel en netjes.

Ik heb eerste keer een bestelling geplaats. Mijn producten waren breekbaar, ze waren heel erg mooi/goed ingepakt. Heb er een leuk kaartje bij gehad. Bedankt voor jullie werk.

Zo'n snelle levering!!!!!!!

Ik ben heel blij met de inlegkruisjes, die ik heel snel al had.

Fijne website, snelle levering. Enige plek op dit moment wasr ik groene bakbananenmeel kan bestellen.

Snelle reactie

Snelle levering en keurig verpakt.

Mooie producten, snelle service, duurzaam verpakt

Aanrader!

Snelle levering en persoonlijke toevoeging van kaartje erg leuk! Daarnaast top producten van goede kwaliteit!

Snel besteld en snel geleverd

Bestelling verliep vlot, duidelijke info m.b.t. Product. Na bestelling ook snel bevestiging binnen En niet onbelangrijk: snelle levering! Netjes verpakt, handgeschreven kaartje erbij. Persoonlijke aandacht is altijd fijn voor consument.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG