Snel en makkelijk

Snelle levering en makkelijk te bestellen!

Snelle bezorging, goed verpakt.

Snelle en duidelijke service

Goede producten + snelle service

Veel keuze Snelle service

prima winkel!

Goede producten, leuke aanbiedingen. Verwerking/verzending etc. prima in orde.

Goede produkten maar vooral ook Persoonlijk en klantvriendelijk contact.

Altijd goede produkten, overzichtelijke website dat maakt dat je prettig winkelt. Oom als er iets niet goed lijkt te gaan zijn ze alert en dan is er het persoonlijke contact wat ik als heel prettig ervaar! Betreft het aanbod zou ik het niet erg vinden als er nog meer produkten komen. Maar dan krijgen jullie het wel drukker. Ga vooral zo door en houdt alsjeblieft het persoonlijke erin zoals met de kaartjes.

Ietsje duurder snelle levering ruim aanbod

Positief

Super snelle service, mooi verpakt en ecologische. Bedankt voor het handgeschreven kaartje, geeft je een gevoel van vertrouwen. En wat een zalige producten.

Altijd netjes en goed service

Ik zie aan alles bij mijn levering dat Puur Mieke meer dan alleen een product levert. Een handgeschreven kaartje, pakketjes die net nieuw lijken, leuke promotie materiaal enz. Ik betaal misschien ietsje meer bij Puur Mieke en dat is het helemaal waard.

Vlot, goede producten, netjes verpakt, verantwoord verpakkingsmateriaal

Gewoon alles goed!

Snelle levering, zeer goede en nette service, goede aanbiedingen en natuurlijk heel gezonde en eerlijke producten!

Het is de enige winkel dat ik de vegan majo te koop is En omdat ik glutenvrij moet eten voor mijn gezondheid ben ik opzoek gegaan en ben ik super tevreden dat ik puur Mieke gevonden heb

Super fijn!

Goede kwaliteit producten, nette en snelle levering!

super

leuke, interessante producten met prettige prijs, die door klantvriendelijke mensen verkocht worden

Goed verpakt, snelle levering en zeer goede producten. En een persoonlijke groet.

Gewoon goed :)

Levering was snel en de producten van goede kwaliteit. Ik ga zeker nog eens terug naar deze webshop.

juist perfect

Ik had nu de Zero Water filterkan besteld om bij mijn vriend hier in Goes, Zeeland te kunnen gebruiken, omdat ik zooooo tevreden was over de eerste kan.....gewoon super ! Zulk een prompte levering, een service met een bedankbriefje...heerlijk toch. Dankjulliewel. Diane Peeters

Hele snelle levering

zo hoort het !

bestellen, vlot en keurig ingepakt geleverd + nog een aardig persoonlijk kaartje en probeerseltje erbij en klantenservice die klantvriendelijk reageert ! Chapeau ! zo hoort het en alleen zo hou je mij als klant !

Zeer tevreden.

Geweldig goede ervaring met Puur Mieke, snelle verzending, spullen zeer goed verpakt, altijd een lief bedankje in het pakket, en een probeersel van het een of ander. Ga hier zeker regelmatig kopen.

Super snel

Artikelen werden super snel geleverd en goed ingepakt!

Supersnel

Al een paar keer een bestelling gedaan en iedere keer supersnel geleverd.

Fijne webshop met geweldige producten!

Ik heb al een aantal keer bij PuurMieke gekocht en de levering is supersnel! Er zit ook altijd een handgeschreven kaartje bij wat het persoonlijk maakt. Als er een keer iets is komen de medewerkers met goede informatie en/of ze lossen het spoedig op. Ik ben fan!

Producten snel in huis, geweldige service!

Mijn bestelling was goed verpakt en snel in huis. Bedankt!

Snelle levering, ruim assortiment

Ik heb al meerdere keren besteld. Altijd benieuwd naar de nieuwe producten. Goede informatie kun je vinden of navragen. Leuk spaarsysteem, ik ben 100% tevreden.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG