Snelle levering, steeds keurig verzorgd inclusief vriendelijke boodschap, leuk.

Hou je van een vegan romige koffie verkeerd, probeer Rude Health Cashew drink eens, voor mij de lekkerste, echt zalig!

Overzichtelijke site en snel geleverd

Overzichtelijke site. Ik heb helaas alleen de verkeerde kleur mascara besteld (2x). Normaal gebruik ik altijd zwart en heb nu helaas bruin besteld. De mascara bevalt verder wel.

Hoge kwaliteit, vlotte levering en zeer verzorgd verpakt.

Ik ben heel tevreden! Prachtig assortiment

Mijn ervaring met Puur Mieke is prima. De spullen zijn goed ingepakt, als er wat is wordt er meteen gereageerd. Ik had nl een fles kapot, denk dat het te veel gedrukt heeft door een pot pasta. verder was alles prima. De producten zijn lekker, ik heb al meerdere keren besteld bij Puur Mieke. Ben zeer tevreden.

Heel goed, heb wel wat vragen, zie hieronder

Ik was benieuwd hoe hoog het percentage oleocanthal in de olijfolie is. Daarnaast constateerde ik dat de blokjes bouillon erg zacht zijn, dat klopt? Ben erg tevreden, ben benieuwd naar uw reactie, vriendelijke groet, Willy Reijrink

Communicatief en wat kwaliteit van producten betreft zeer betrouwbaar.

Heel goed.

Fijn winkelen

Snelle en vlotte bezorging. Netjes ingepakt. Mooie producten. Overzichtelijke site.

te veel azijn

Ik ga het na me verbouwing gebruiken maar voor mij is de azijnlucht te erg.

Goede,snelle service

Ik kan helaas nog niks over de producten zeggen,net begonnen,de shampoo bevalt,na 2x wassen prima! Jeuk is nog niet weg,helaas.... Maar prima producten

Ik vind de service super Als was tijd binnen En ook nog netjes verzorgd Ik raad Puur Mieke aan

Snelle levering en geen plastic in de bezorgverpakking! Hou ik van..

Altijd snelle levering. Goede producten. Alles met zorg ingepakt, maar dus zonder plastic!!

Goede eerlijke producten en goede service en goede levering via postnl Groetjes Ellen Popov uit soest

Snelle levering, goed verpakt en zeer tevreden over het product.

Snelle levering. Goed product.

Snel. En top service

Zeer snel

Ik zocht een waterfilter. Bij Puur Mienke vond ik de juiste, en meteen nog andere handige dingen. De bestelling was binnen enkele uren op de post en kwam - met een vriendelijke groet - de volgende dag bij mij aan. Superfijn.

Puur producr uitstekende service

Was even iets mis gegaan, werd direct contact opgenomen en uitstekend opgelost. Zeer tevreden over het product èn de sercice.

Super goede ervaringen

Fijne webwinkel, groot assortiment en persoonlijke benadering. Kortom heel fijn bedrijf.

Groot en divers assortiment

Groot en divers assortiment. Veel productinfo op de website. Snelle verzending. Milieuvriendelijke verpakking. Het enige dat ik mis is een aanvinkvakje voor suikervrij bij de filters. Dat staat wel bij de tags overigens, dus je kunt er via een omweggetje wel op filteren.

super producten en snelle levering

Gister besteld en vandaag in huis. Fijn om alle goede producten op 1 plek te vinden nu in net begonnen ben met het AIP eten. TOP

de bestelling werd later opgestuurd dan was aangegeven bij het bestellen

ik had verwacht dat er er een recepten boekje bij de airfryer zou zitten helaas was dat niet het geval. als ik de automatische programma's aan hou verbrand bijna alles.

Snelle service super. De producten moet ik zelf nog aan wenen ik heb de koffie en de kurkummamelk. Ik ieder geval niet slecht

Goede artikelen met geweldige service

Goede productenbeurs snelle levering

Snel en duurzaam

Meteen de volgende dag bezorgd. In bubbeltjeskarton. Echt goed!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG