Prettige online winkel

Kwalitatief goede producten en snelle levering,

Zeer ruime keuze en producten van goede kwaliteit.De levering was zoals gewoonlijk snel.Gewoon top!

Altijd perfect!”

Goede producten en altijd perfect en snel geleverd! Super goede site!

De site to be

Veel info , razendsnelle leveringen , speciallekes en kortingen , erg goede site!!

Prima product, vlotte levering

Al vaker producten besteld bij Puur Mieke. Kwalitatief prima, en altijd vlot bezorgd. Een aanrader!

Goede produkten.

Goede produkten en ruim assortiment. Alleen Post NL maakt er een potje van. Afgesproken dag, nee. Tijd volgens track en trace, nee. Dan maar ophalen bij Bruna, drie dagen na verzenden.

belachelijk grote verpakking voor klein product

Ik bestelde een mascara met afmeting 10cm/1cm/1cm en kon na 5 dagen een pakketje van 30cm/10cm/5cm ophalen, waar ik voor de verzending ook nog eens €4,95 voor had moeten betalen. Had voor 1 postzegel door de brievenbus gekund. Daar heb ik al een reclamering voor geschreven en krijg vervolgens deze marketingactie er nog bovenop. voelt als boter op jullie hoofd. niet erg attent

Snelle levering/ prima producten

Voor herhaling vatbaar

Super !

Zeer ruime keuze, redelijke prijzen, supersnelle levering !

Absoluut een topper onder de Healthy Lifestyle websites!

Misschien wel het leukste van mijn bestellingen bij Puur Mieke zijn de handgeschreven kaartjes die je erbij ontvangt! Daarnaast is de levering altijd snel en zijn de producten netjes ingepakt. Ik bestel eigenlijk altijd wel de superkokosolie van The White Pearl, waar ik erg tevreden over ben. Ook zijn de kortingsacties af en toe wel eens prettig (ik blijf toch een Hollander...)

Snel je bestelde spullen in huis, super!

Ik ben blij met de artikelen die ik bij jullie besteld heb. Het was snel geleverd en prima in orde. Dat is heel prettig.

Snel geleverd in goede verpakking

Artikelen met zorg verpakt voor verzending. Door de actie meer producten gekocht dan aanvankelijke plan.

Netjes, snel geleverd

Leuk met een persoonlijke kaart geschreven! Goeie producten.

Steeds op tijd en geweldige producten

producten zijn steeds van hoogwaardige kwaliteit lekker en gezond leveringen netjes verzorgd en op tijd

Weer alles helemaal top

Ik heb weer een grote voorraad fruitfunk besteld voor mijn kids. Ook dit pakketje is de volgende dag geleverd, en super dat alles zo mooi ingepakt is en ik niet de plastic tape van de doos hoef te halen met afval scheiden. Top en het bedank briefje ook altijd leuk!

Bovengemiddeld kwaliteit

Ik koop tapiocameel misschien al 10 jaar en met enige regelmaat. Ik was gewend geraakt aan lelijke, lekke en onverzorgd verpakkingen. Bij de bestelling van Puur Mieke kreeg ik voor het eerst de indruk dat alles netjes behandeld was. Alle zakjes leken wel net nieuw. De hele verpakking zag zeer mooi uit. Het product zelf was ook heel goed. Puur Mieke is mijn nieuwe en vaste shop voor tapiocameel.

Heeeel snelle levering, met een persoonlijk bedankje erbij. 10/10!

Fijne ervaring

fijne ervaring..mijn artikel precies zoals ik verwacht heb

ik heb geen track en trace ontvangen maar maakt niet uit want was aangenaam verast over hoe snel ik mijn bestelling heb mogen ontvangen,dank u!echt blij mee

Supernetjes en snel en zelfs met een persoonlijk briefje!

Heel verzorgd pakket - hele snelle service - heldere uitleg over de producten op de site. We gaan hier zeker in de toekomst weer bestellen!

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijk en snelle service

Alles prima in orde!

Snel en alles prima in orde

Goede producten op korte tijd in je bus!

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelde product en snel geleverd!

Geweldige webshop !!,

Snelle levering , duidelijke site , hele goede producten en goede verpakking

Top webshop met top producten

Snelle service en ik vind het toegevoegde kaartje zeer attent bij de geleverde bestelling.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG