Mooie producten. Gunstig geprijsd.

Goede keuze. Duidelijke beschrijving. Voor het eerst zwarte zeep aangeschaft. Bijzonder goede reiniger!

Veelbelovend

Goede bezorging/aflevering. Mooi product.

uitstekende service, fijn product!

Voor een eerste bestelling meteen een goede ervaring! Het product moet ik nog een tijdje uitproberen, maar gaat goed bevallen denk ik (deodorant). Leuk, een persoonlijke kaart!

Eerste keer bestelling

Goede feedback

Snel en netjes

De bestelling wordt snel verwerkt, alle producten worden goed verpakt. Een grote glazen pot gewikkeld in duurzaam materiaal. Doosgrootte ook afgestemd op de hoeveelheid producten. Altijd een persoonlijk kaartje erbij in. Top!

snelle levering van mooie producten

Mijn bestelling was de volgende dag meteen binnen- dat is wel eens anders in deze tijd. Ze verkopen een breed assortiment met duurzame producten tegen een goede prijs.

Bedankt

levering was de eerste maar alvast niet de laatste

De bestelling zag er prima uit en is snel verzonden.

Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Puur Mieke .

Snelle service en men krijgt precies wat je besteld

Snelle service en men krijgt precies wat je besteld

Goeie spullen en op tijd geleverd

Erg enthousiast over de kokosmelk en Aloë Vera drank.

Goeie producten, zeer snel bezorg!!

Great one-stop shop for healthy living!

Fast service, great assortment. I ❤️ Puur Mieke!

Goede en snelle service

Alles goed

Securely packed, great products

Great webshop to find healthy options. Shipping went smoothly and everything was packed securely and safely

Highly recommend!

Fantastic products and very quick delivery. I also love the personal touch of a handwritten card with each purchase. Makes you feel like a valued customer.

Snelle levering. Kwaliteitsproducten.

Goede en snelle service en verzending. Kwaliteitsproducten.

Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Betrouwbaar en met aandacht, klaargemaakt en verzonden. Met altijd nog even een persoonlijke groet. Dank hier voor !

Betrouwbaar

Een echte aanrader Als je gezond wil leven

Zoals vermeld op tijd geleverd. Heerlijk product een echte aanrader.

Helemaal tevreden

Fijne producten en snel geleverd. Helemaal goed!

Heel positief

Snelle levering en fijne webshop. Leuk ook een persoonlijk kaartje bij de bezorging! Bestel hier zeker weer.

Zeer tevreden.

Ik heb voor het eerst hier besteld omdat ik uit een groep veel hoor over "Puur Mieke". Alles is soepel verlopen. ook de bezorging ging vlot. Wat is de Coconut Aminos sauce toch lekker. Tot de volgende keer. Groet irma

In een woord.....TOP !

Helder en duidelijke site, bestelling en levering ging heel snel en was verrast door de handgeschreven kaartje, klasse ! Echt een aanrader !

Hele fijne website, duidelijke omschrijving. Na bestellen echt de volgende dag in huis. Groot assortiment.

Snelle levering en breed assortiment

Goede service en snelle antwoord op je email

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG