prima snelle service

snelle levering met een vriendelijk kaartje erbij

Fijne webshop

Fijne webshop met een ruim assortiment. Snelle levering ook.

Prima Webshop

Snelle levering, goed, duidelijk, snel en vriendelijk contact via de klantenservice. Ook duidelijk mailing, producten zijn goed verpakt. En de betaling kan op meerder manieren dat is ook prettig.

Zeker aan te bevelen!

Producten zijn van goede kwaliteit en de verpakking zelfs persoonlijk met een handgeschreven kaartje. Het contact loopt ook vlot en goed. ALs er iets niet is laten ze het meteen weten en wordt het nagestuurd. Zéér tevreden.

Fijn om hier boodschappen te doen.

Prima producten. Ook wat ik niet kan krijgen in de supermarkt is hier makkelijk te vinden. Jammer dat de Raw honing niet te krijgen was. Snelle levering, goed verpakt. Kortom een 10+

Snelle en correcte levering.

Goeie producten.

Gewoon hele fijne webwinkel

Ik bestel vaker bij PuurMieke, erg fijn om te struinen in de webwinkel vol superfijne producten. En fijn verpakt en snel in huis.

Bestelling werd direct en efficiënt afgehandeld.

Bestelling werd direct opgepikt en bijna direct klaar gemaakt voor verzending. Top!

Helemaal top

bestelling ging snel. Glaswerk Goed verpakt. Lief handgeschreven kaartje.. En op basis van twee websites over kokosolie en tip van goede vriend heb ik bij jullie besteld.

Nooit geen klachten gehad

Super verpakt en prachtige producten

Een snelle en duidelijke levering.

Hele fijne site en snel geleverd. Heel fijn

Snelle levering, mooie producten

Mijn bestelling was snel in huis, goed verpakt en ik kon makkelijk bestellen via de app

Goede en snelle service met een persoonlijke toets

Ik bestelde thee van Het Blauwe Huis die verder bijna overal uitverkocht of vertraagd leverbaar was. Puur Mieke had het product niet alleen op voorraad, maar beloofde ook dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Hetgeen geschiedde. Een zeer fijne geste in een tijd dat weinig online shops de beloofde levertijd na kunnen komen. Bovendien zat bij de bestelling een enthousiast handgeschreven kaartje. Zoiets geeft net even dat beetje extra. Hulde.

Super snelle levering! De volgende dag al in huis en dat in deze Corona tijd. In een woord fantastisch! Ik ben fan!

Goede en snelle levering

Keurig ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. Lieff..

Snel geleverd en niet duur

Ik had de boekjes ergens gezien 17.50.per stuk en dan nog versturen Hier 10 euro per stuk en versturen

Super snelle levering met een persoonijk bericht!

Dankjewel Mieke voor de supergoede levering!

heel correct afgehandeld en mooie verzorging van de wijze van verzenden.

Mooi uitgevoerd met duurzaam verpakkingsmateriaal en prettig om uit te pakken.

Keer op keer geweldig!

Het is telkens een feest om de doos thuis te openen, ook al weet je wat er in zit. De gebruikte materialen en vooral de handgeschreven kaart, die er bij zit, zo bijzonder!

Bestellen en snel ontvangen

Ik vind de klantvriendelijkheid altijd zeer goed. Zij verzenden de spullen snel, milieuvriendelijk en altijd met een persoonlijke touch. Ga zo door Puur Mieke!

Geweldig!

Super handig en fijn bij het sporten. Ik ben erg blij dat dit is uitgevonden.

Top bedrijf

Uitstekende service

Zeer goede produkten vr een eerlijke prijs.

Heel erg tevreden!

Fijne producten, snelle, nette levering, fijn contact.

Zoals altijd weer blij met mijn bestelling

Altijd blij als mijn pakketje van PuurMieke wordt bezorgd. Fijne en betrouwbare producten. Snelle bezorging en fijne klantenservice voor als je vragen hebt. Blij mee !

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG