Picobello!

De bestelling is heel correct en vlot verlopen!

Vandaag besteld en supersnel en keurig verpakt afgeleverd op mijn p/a blij mee!!

Kan bijna niet beter cq sneller

Levering zoals beloofd, keurig! De smaak was mij al bekend, zo lekker en bijna dagelijks ergens op of in te gebruiken. Zat helaas onder het minimum bedrag en moest derhalve wel verzendkosten betalen. Tot de volgende keer!

Gewoon goed!

Goede producten, voldoende info op de website en snelle levering.

Snelle service,

Mooie producten, snelle service en netjes geleverd. Leuk briefje erbij met veel plezier met de producten

Super snelle levering in Corona tijden

Je maakt het tegenwoordig (eind mei 2020) niet vaak meer mee dat hetgeen je vandaag besteld, morgen in huis is.

Super snelle levering

Fijne producten

Prima producten en uitstekende kwaliteit.

Al diverse keren producten besteld. Alles verloopt prima en snel. De producten zijn niet overal verkrijgbaar en van hele goede kwaliteit. Persoonlijk kaartje erbij. Complimenten daarvoor.

Goed en vriendelijk

Snelle reactie van klantenservice op vragen. Goede ervaring met meeste producten!

Met een persoonlijk kaartje er bij ,dat doet een mens goed.:)

zie bovenstaande

Zeer tevreden!

Ik gebruik de collagen nog niet zo lang ,maar merk nu al veel minder pijn aan mijn gewrichten, en vooral in mijn rug is de pijn zo goed als weg! Wat een super product!

Snelle levering en uitstekende klantenservice.

Heb al vaker besteld. Goede ervaringen.

Beste Mieke. Mijn bestelling was supersnel binnen. Ik had deze volgens mij toch ook op mijn eigen adres kunnen laten bezorgen? Ik probeer alles zo veel mogelijk zelf te kunnen op de p.c. Ik wil liever niet afhankelijk zijn van onze kinderen ( die allen niet meer thuis wonen, maar dit zeker wel voor me willen doen).

Met betrekking tot de verzending wordt er een inpak-fout gemaakt

Deze fout wordt gecorrigerd met een financiële tegemoetkoming

Leuke winkel, goed aanbod, snelle levering en een persoonlijk kaartje, top

Snelle levering, leuke verpakking. Persoonlijk kaartje erbij maakte het helemaal af

zeer fijne webwinkel

ik was nogal verbijsterd toen mijn bestelling 's anderendaags al geleverd werd terwijl ik 's avonds laat pas besteld had. Niet dat ik snelheid van leveren zo belangrijk vind, maar dit verraste mij toch. Ik vind vooral de manier waarop de producten verpakt waren heel bijzonder, zeer zorgvuldig en alles in karton/papier. Heel fijn. Wel jammer dat het (overigens heel fijne) assortiment niet nog uitgebreider is, dan hoefde ik geen 3, 4 verschillende winkels uit te vlooien.

Fijne webwinkel, vlotte levering en altijd een persoonlijk kaartje erbij.

Het was mijn 1e bestelling .en die is goed verlopen ook fijn het persoonlijke kaartje erbij.ik zal zeker nog bestellen .

Vlotte aankoop

De bestelling verliep heel vlot en de producten waren de volgende dag al hier in België. Het is altijd fijn om er een persoonlijk kaartje in te vinden. Dankjewel.

De hapjespan voldoet aan mijn verwachting

De hapjespan heb ik gebruikt voor vlees braden, maar ook voor roerbakken. Dat geeft prima resultaat. Bakt niet aan. Wordt makkelijk met de hand(of vaatwasser) weer schoon. Het is prettig dat de pan licht van gewicht is.

Leuk dat jullie steeds meer producten binnen halen. Ik zou meer van koolhydraten-arm of keto producten willen zien. Jullie levering is geweldig en het is altijd leuk om een persoonlijke berichtje binnen in het pakketje vinden.

snelle en vriendelijke levering

het pakket werd snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd met een vriendelijk kaartje erbij. Dit nodigt uit om een volgende keer weer via jullie aan te kopen

Snelle levering, goede producten en een persoonlijk geschreven dank kaartje erbij, top!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG