Over het algemeen Top!

Ik vind het een wat vreemde vraag nu omdat juist deze 2 weken artikelen niet geleverd zijn. Zonder uitleg waarom niet, wel geld terug.

super!

zeer snel bezorgd en leuk kaartje erbij...zeer tevreden!

Super service

Vandaag besteld, morgen geleverd! Zelfs in coronatijden! Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje in je pakketje!

Enorm snel

Op een donderdagavond 21.50 uur besteld en de volgende dag al binnen !! In samenwerking met post.nl dus enorm snel geleverd!! Erg fijn!!

Ik kreeg een leuk pakket

Snel en correct geleverd en zo leuk ...dat persoonlijk kaartje erbij

Mooie producten, snelle verzending, goede service!

Lekkere producten en snelle levering

Heel tevreden, ik vind deze webshop een aanrader

Fijne webshop

Fijne webshop met veel keuze als je aan je gezondheid wil werken. Snelle levering.

Snel geleverd en goed produkt

Een supergoede ervaring.

haii

Ik heb mijn bestelling gisteren geplaatst en vandaag mijn product ontvangen. Echt toppp... de zwarte zeep van MariusLeFabre is een ontzettend goed product en gebruik het voor mijn gezicht te reinigen. ik kan het voor iedere vrouw aanraden. dankjewel voor de snelle levering Mieke, Ps. ik ben ook zeer geintreseerd in de Thijm, Rozemarijn, Lavendel versie, ik ga ervan uit dat deze ook verkrijgbaar is met pompje, ook leuk voor het oog in je badkamer, Groetjes Sam Westerlink.

Ik ben heel tevreden met de dienst en de levering

Ondanks de toestand heb ik mijn bestelling snel gekregen.

Goede en snelle levering !

Bedrijf doet wat het belooft; betrouwbare levering van goede producten !

Kwaliteitsvolle producten en altijd een supersnelle service !

Kwaliteitsvolle producten en (zelfs in coronatijden ;-) een supersnelle service !

Zeer tevreden met het product, en complimenten met de snelle service, en het persoonlijk lieve pakketje, ik ben er blij mee.

Ruim aanbod, snelle levering

Puur Mieke heeft een uitgebreid aanbod van goede producten. De levering is altijd snel en de producten worden keurig verpakt.

snelle levering goed verpakt

Snelle levering wordt per mail goed doorgegeven goed verpakt leuk kaartje erbij top

Snelle levering. Helaas 1 pak limonade kapot gegaan tijdens verzending, maar de volgende dag ontving ik al een nieuwe. Klantenservice heel vriendelijk en snel antwoord!

Altijd snel geleverd, gezellig kaartje in de doos. Prima produkten.

Accuraat Keurig afgehandelde bestelling en reactie op m’n. vraag

levering top

ervaring met collageen en levertraan heb ik nog niet.

Snelle, goedverpakte levering.

Mijn ervaring kan ik nog niet geven, want daarvoor gebruik ik het te kort. Op een later tijdstip. Op de volgende vraag klik ik ja aan maar eigenlijk is deze vraag nog niet aan de orde, gezien bovenstaande.

Snelle en duidelijke voortgang.

Het geschreven bedankje maakt het iets persoonlijker in wereld van digitale monocultuur. Duidelijke website en soepele afhandeling. top.

Ik bestel zeker nog opnieuw!

Alles was in orde, verzending is vlot verlopen en er zat een handgeschreven kaartje bij, dat maakte het zo persoonlijk 🙂 Tweede maal dat ik hier bestel en alweer zeer tevreden.

voor herhaling vatbaar !!!

Ondanks de coronacrisis zeer snelle en correcte verzending van mijn bestelling - zeer klantgericht - hier zijn duidelijk mensen aan het werk met een hart voor hun klanten. Dikke pluim !!! Leuke en overzichtelijke website. In het pakket ook een puurmieke magazine met info over producten en recepten.

Tip: streef naar plasticvrije verpakkingen

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG