De chocolade eitjes zijn super lekker

Mooi verpakt en snel geleverd.

Prima webwinkel

Snelle levering en mooie producten!

Ik heb voor de eerste keer iets besteld. Het product werd snel geleverd en was goed verpakt. Er zat een handgeschreven kaartje bij en een proefproduct. Heel leuk! Je kunt hier met een gerust hart iets bestellen.

Efficiente service van goede producten

Ik kreeg alles wat ik bestelde, maar veel vlotter dan verwacht. Bedankt en als mijn spulletjes op zijn, dan meld ik mij wéér!

Perfect zoals altijd

Ik ben al langere tijd klant bij Puur Mieke. Ik bestel hier regelmatig en bestellingen verlopen altijd perfect. Zeer snelle verzending met track trace, leuk persoonlijk kaartje en een proefje van een ander product erbij. Ik had deze keer een grote glazen fles besteld en deze zat heel veilig verpakt. De persoonlijke en vriendelijke benadering geeft ook het vertrouwen dat de service goed zal zijn, mocht er eens iets misgaan, maar tot nu toe is dat zeker nog niet het geval geweest. Ik ben een heel tevreden klant.

Zie hier onder

Snelle bezorging , goede spullen, bij problemen snel opgelost en eventueel je geld snel op je bankrekening terug . Vriendelijk klant servise. ❤️😍🌹

goed doe zo verder

bestelling goed aan gekomen alles was in orde op een ding na pakket was opengebroken de sluiting dwz de plakband was open gesneden alles was nog intakt maar waarom het pakket openen?

Snelle levering, keurig.

Uitgebreide site, bestelling ging makkelijk en prijs was goed. Gaan we weer doen. Snelle levering.

Snelle bezorging van fijne producten.

Goed assortiment,

Behulpzaam, vriendelijk..

vlugge levering - mooi verpakt - alls ok

Ik vond het ook zeer leuk dat de glazen potjes met maqui-poeder in golfkartonfolie zaten en niet in plastic bubbelfolie. Ik heb het bewaard om zelf iets te verzenden. Top service!

Snelle levering, fijne producten!

Fan-tas-tisch

Hallo! Dank u voor de moeite die jullie magazijnier gedaan heeft om mijn berichtje naar onze dochter in Spanje met de hand geschreven te hebben! Alles was wat ze van droomde!!! Een echte verrassing van top producten! Dank u!

Heerlijke producten en snelle levering

Ik heb deze week voor het eerst wat producten bij Puur Mieke besteld (op aanraden van een collega) en ik ben erg enthousiast. Heerlijke producten en supersnel geleverd. Door het handgeschreven bedankkaartje in het pakje, voelt het heel persoonlijk. Fijn! Blij met deze webshop!

Snelle levering van een topproduct.

De volgende dag al in huis. Goede service en producten

Super snelle service. Goede producten! Als ik weer iets nodig heb, bestel ik het weer hier.

Snel geleverd netjes verpakt leuk assortiment

Snel geleverd netjes verpakt leuk assortiment

Goede producten

Goede producten, snelle levering maar wel een tikkeltje duur

Perfecte snelle en persoonlijke service

Bestel nu voor de 4e keer hier! Snelle service en wordt blij van het persoonlijke contact.

Bestelling ging goed en het werd zeer snel geleverd.

Goede ervaring

Heel aardig het persoonlijke kaartje erbij! Snelle, keurige levering.

Snelle levering en verpakt als een cadeautje

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik besteld heb owel voor de kwaliteiten als de verzorgdee

Zie mijn verklaring hiervoor.

Snelle goede persoonlijke service!

Mooie webwinkel met persoonlijke afhandeling. Heerlijk om een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling te ontvangen! In deze tijd is dat een fijne persoonlijke noot die het nét iets leuker maakt om bij Puur Mieke te bestellen!

Vlotte levering van super producten

Zeer tevreden van alle tot heden ontvangen producten. Leuke tips en toffe aanbiedingen.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG