Fast service and quality products!

It is my first time ordering with Puur Mieke. I loved that my order came the next day (especially in the current Covid19 circumstances)! And there was a lovely hand written thank you card included in the package, really nice friendly touch. Will certainly be ordering again with Puur Mieke!

Prima producten en snelle levering.

Snelle levering met een persoonlijk kaartje😃

Allemaal gezonde producten bij elkaar op één website. Super handig!

de beste “natuurlijke” webwinkel

Een prettig contact, een super snelle levering( wat voor mij niet het belangrijkste is). Een extra groet op een kaartje, zo attent! Ook als iets niet op voorraad is wordt je gemaild als het product weer geleverd kan worden.

Snelle levering, netjes verpakt. Kokosolie the white pearl besteld, ruikt heerlijk en smaakt heerlijk. Echt een wereld van verschil met de producten uit de supermarkt.

Snel en goede service

Soms is een product niet op voorraad, geen probleem! Je vult je e-mail adres in bij het product, krijgt binnen een paar dagen bericht dat het weer op voorraad is zodat je kan bestellen. Zelfs in de drukke periode zijn ze super snel!!

Prima geregeld; snel èn goed!

Goede producten, goed verpakt en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Mooie overzichtelijke site

Fijn, heldere info, vlotte reactie en bezorging

Snelle en goede service

Duidelijke webshop Snelle levering, netjes verpakt met als bonus een persoonlijk berichtje. Top!

Goede producten, snelle service

De shop zit boordevol goede producten en ik ben erg blij met de goede service en snelle levering. Kortom, een aanrader!

Heel erg goed !

Goede service en topprodukten !

Heerlijke honing, en snel ontvangen

Wat ik ook erg leuk vind is het kaartje erbij maakt het toch net even wat persoonlijker. De honing is echt heerlijk niet te zoet en ook lekker in de thee.Bedankt voor de goede service ga zo door . Groetjes Claudia

Snelle levering, netjes verpakt.

ruim en kwalitatief hoog assortiment; heel vriendelijke bediening

idem

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en snel!

Tijdens de bezorging waren er twee bussen psyllium vezels open gegaan. Dit werd gelijk allervriendelijkst opgelost. De volgende dag had ik twee nieuwe bussen in huis. Had niet gehoeven wat mij betreft, maar toch erg netjes!

Heel goede service en vriendelijk contact

De nul waterfilter bevalt mij heel goed. Fijn zuiver en zachte water smaak. Ook de hond krijgt het...beter voor de nieren.

Snelle levering, goede service

Prettig bedrijf om bij te shoppen, ze leveren snel, alles is goed verpakt en vragen worden snel en correct afgehandeld. Alleen jammer dat het lang duurt voordat bepaalde producten weer op voorraad zijn.

Het was perfect

Alles was met aandacht en persoonlijk verzorgd, dik tevreden! Tot de volgende bestelling

Alles naar wens

Heerlijk om te weten dat je van iemand op aan kunt.

2 doosjes vitamine B12 besteld aan het eind van de middag en de volgende dag werden ze al geleverd met een persoonlijk bedankkaartje.....Top!!

Netjes, goed verpakt en op tijd geleverd.

Mijn vrouw moet lactosevrij en glutenvrije producten hebben. Deze site is hier een antwoord op.

Altijd snel in huis

Bestellen is eenvoudig, veel keuze, veel betaalmogelijkheden, duidelijke mails en de volgende dag in huis.

Topproduct, snelle levering

Topproduct, supersnelle levering, bedankt voor gratis staaltje 😀

Voor herhaling vatbaar!

Heel stipte en correcte levering!!

Snelle levering, heldere communicatie en goede producten.

Ik ben blij dat ik bij Puur Mieke mijn bestelling heb gedaan!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG