alles perfect in orde ! bedankt

eindelijk terug ecologische theelichtjes gevonden !!!

site goed, en snelle levering.

Bestelde olijfolie, wat een lekkere smaak.

Goede snelle levering

De producten waren heel goed verpakt vooral het product in glas. Een breed assortiment met goede producten. Met een handgeschreven kaartje erbij erg leuk!

super

Makkelijke site, snelle afhandeling en heel leuk een persoonlijk berichtje bij de bestelling

Heel snel geleverd, goed product!

Goede kokosolie, bakt prima!

Snelle levering, goed assortiment

De bestellingen worden supersnel geleverd. Keurig verpakt! Ook contact gehad via de chat. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Nieuwsgierig

Net een pot aangeschaft en smaakt goed met vlees en groenten,kan er nog weinig over zeggen,voel me wel goed erbij!

Goede producten, prijs en snel verzonden. Ga zo door!

snelle levering.

Erg tevreden over de snelle levering. Ik vind het wel jammer dat een paar dagen na mijn bestelling, er een extra korting over dezelfde producten wordt gegeven, die ik misloop.

Netjes verpakt, snel in huis.

Top service en producten

Zeer tevreden over de snelle service en natuurlijk de producten.en blijkbaar ook met zorg en liefde ingepakt.

supersnel en keurig in orde!

Ik was gewoon verbaasd hoe snel de levering voor me klaarstond. Puur Mieke heeft een geweldig assortiment producten. Ik kom steeds terug om weer te bestellen.

Alles zag er goed verzorgd uit

snel en verzorgde levering

Prima ervaring

Zeer klantvriendelijk, mooie producten, mooie aanbiedingen

Goed verpakt, vriendelijke klantenservice, mooie producten, goed geprijsd

Snelle levering, tevreden van producten

Ik heb helemaal niets aan te merken!

Perfecte geleverd en keigoeie producten!

en een vriendelijk bedank kaartje met de hand geschreven. Komt niet veel meer voor!

Ben net begonnen merk wel al iets .Dit is termijn werk.

Goede producten met een goede ondersteuning Ik kom later hierop terug.

Boek "Meuk "Fry" in goede staat ontvangen,Ziet er mooi uit.

Nu nog de recepten bestuderen.

Snel bezorgd met leuk kaartje

Producten die ik bestelde (aloë Vera) waren niet super prijzig en zitten in een donkere glazen fles (ipv plastic) dus heel fijn. Super snel bezorgd en plastic vrij verpakt. Met 'n leuk kaartje met 'n handgeschreven tekstje en dat is altijd leuk :)

Prima levering. Goed product

Ik heb nog weinig ervaring met het product

Heel plezierige eerste ervaring met dit bedrijf.

Het bedrijf is klantvriendelijk en leverde ons vlot een product van een prima kwaliteit! Er wordt snel gereageerd bij vragen!

Overzichtelijke webshop, betalingsgemak en snelle levering

Snelle levering, keurig ingepakt. Er wordt geen plastic vulmateriaal gebruikt. Ik ben een tevreden klant.

Mooi assortiment en snelle levering

Ik heb voor de eerste keer bij puur Mieke besteld en ben er helemaal blij mee! Het assortiment bevalt me goed, en de prijzen vallen reuze mee. Bovendien gingen bestellen en de levering snel! Verder zo!

Alles goed

2 Schutboom B