ben blij dat het allemaal biologische is
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over bestelling producten.
Zonnebrandcreme laat erge witte waas achter De gezichts En body zonnebrandcreme
Beste Maja, Wat ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent over de zonnebrand! Dat de zonnebrand een flinke witte waas achterlaat zou niet moeten. Ik neem daarom graag even contact met je op via de mail om te kijken hoe het het beste met je kunnen oplossen. Groetjes Team Puur Mieke
Original review
Zonnebrandcreme laat erge witte waas achter De gezichts En body zonnebrandcreme
Snel en goed, kortom super!
Duidelijke website, product zoals omschreven. Verzending zeer vlot.
Gemakkelijk om te bestellen, snelle levering.
het was alsof 'r zand in zat ...!?
Beste Hero, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling en wat vervelend dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Kun je ons misschien laten weten om welk product het gaat, dan kunnen we kijken of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Stuur je onze klantenservice even een mailtje hierover? Het e-mailadres: [email protected] Ik hoop dat je verdere bestelling aan je wensen voldeed en zie je graag weer terug in onze shop. Groetjes, team Puur Mieke
Producten mooi, goed en milieuvriendelijk verpakt verstuurd. Het totale ‘pakket’ klantvriendelijk verzorgd.
Snelle levering en fijne, eerlijke producten
vriendelijke dame aan de telefoon bij de klantenservice.
Ik was mijn kortingscode bij het afrekenen vergeten in te tikken. Dat hebben ze snel voor mij opgelost , dat noem ik pas service!
Alleen het afwasmiddel had een beetje gelekt. Fijne producten waar ik al bekend mee was. Jammer dat er niet meer citroenmayonaise voorradig was.
Prettige webshop! Mis wel vaak producten zoals wilde bosbessen poeder ( super gezond) die je bij Puur Mieke zou verwachten!
Geen troep in de producten van puur Mieke, zoals de naam het al zegt. Het is allemaal puur en daar wordt ik blij van! Bezorging is supersnel!
Hapjespan vandaag eerste keer gebruikt en beviel prima.
Altijd zeer snel geleverd, goed verpakt en compleet. Ook een makkelijke website.
Erg snel en goed geleverde producten. Regelmatig fijne korting acties. Betrouwbaar en kwalitatief goede producten.
Topbedrijf
Wat een PLEZIER telkens, om een bestelling te mógen plaatsen bij PUUR MIEKE ! Een pracht-aanbod aan heerlijk natuurlijke producten, want...er is áltijd iets nieuws of verrassend te ontdekken in de Puur Mieke-brochure ! Nu was dat het geval met een mooie Promo op unieke ZOUTLAMPEN en dito theelichtjes, die ik dan ook meteen bestelde, met een extra korting van 10%, ter gelegenheid van een Gouden Award ! Dáarmee werd Puur Mieke zó terecht beloond, voor de zó unieke service die ze -dag na dag- samen met al haar lieve collega's met zovéel liefde aan hun vele klanten schenken !! Mijn ultra-zware pakket werd -zoals altijd het geval is- de dag nadien in België al geleverd, wat ik persoonlijk ONGELOOFLIJK PRACHTIG VIND !! Echt, uniek !! Een dikke DUIM voor jullie, en evenals aan de Distributeur !! En, zoals áltijd, zit er ook een mooi BEDANKKAARTJE in je pakket, met een lieve, telkens persoonlijke handgeschreven groet van éen van Mieke's fijne medewerkers ! Zó attent... en zó persoonlijk, met oog en aandacht voor élke klant ! Ook de nieuwe, frisse product-catalogus zit wéer boordevol verrassingen ! Télkens opnieuw dus... een suuuuuuuuper SERVICE bij PUUR MIEKE !!!!!! DANKUUUUU, lieve Puur Mieke en collega's!!! Veel liefs !!! Xxx Gerda, uit De Panne, België.
op aanraden van een voedingcoach toch maar eens die fantastische pure kokosolie gekocht.... en natuurlijk nog wat andere artikelen !
Het was echt vandaag besteld, morgen in huis. Top.
Erg blij met de producten en de levering en correspondentie
Geweldige olie voor zowel mijn huid als gezicht. Ik gebruik de olie onder mijn dagcrème, als bodylotion en voor het verwijderen van mijn make-up. De olie trekt snel in en helpt tegen droge plekken. Mijn gezicht met acne wordt er rustiger van. Ik zou hem zeker nog een keer bestellen.
bij de bestelling vond ik het lastig om mijn spaarpunten om te zetten omdat ik de uitleg miste om deze eerst om te zetten naar een waardebon. door jullie chatsysteem werd dit mooi opgelost, geweldig. verder is alles heel overzichtelijk. het vervoer met postnl. is voor ons niet heel positief omdat wij wat achteraf wonen en het pakje vaak bij de buurtsuper wordt afgegeven terwijl wij gewoon thuis zijn. dit is naar jullie toe alleen een weetje. heel veel succes met jullie mooie bedrijf!!
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.