Hele goede service, artikelen keurig verpakt en een lief persoonlijk kaartje erbij.

Super! Snelle bezorging. Altijd goed

Prima produkt.

Snel en goed

Zondag een bestelling gedaan en die was al op woensdag in België, in prima conditie, tijdens de lock down afgeleverd!

Alles vlot, fijn en wel

Alles verliep vlot, fijne communicatie en snel in huis.

Vlotte service

Ik vond er exact wat ik nodig had en de dag erna had ik het in huis, top

Uitstekend!

Ik heb een green wokpan besteld en ben heel tevreden over deze pan en had deze ook lekker snel in huis! Bedankt!

Correct en mooi op tijd geleverd met een persoonlijke touch

Volgens belofte op de site geleverd, keurig verpakt (iets te misschien....). De persoonlijk geschreven bedankkaart geeft een warm effect.

Super producten vallen goed in de smaak, er zijn niet veel producten die alleen natuurlijke suikers bevatten in een leuke verpakking.

Zoals altijd top service en kwaliteit.

Snelle verzending, attent kaartje.

heel tevreden

snelle levering, goed verpakt persoonlijk briefje erbij. ben heel tevreden

netjes geleverd

een webwinkel die ideaal is voor de bewuste mens

Goed verpakt, mooi product

Mooie kaarsen, goed beschermd verpakt. Brandt inderdaad mooi, zonder walm (bij mijn man 'slaan brandende kaarsen op zijn longen'; deze niet!)

Geweldige service

Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling mails en snelle bezorging!!

Gewoon top!

Duidelijke en overzichtelijke site. Ook het contact via mail als behulpzaam en vriendelijk ervaren!

Geen problemen met mijn bestelling. Deze ging snel en alles is goed verpakt.

As usual probleemloze bestelling.

De Pure kokosolie olie van de Witte Parel is de beste kokosolie die er bestaat ,snelle levering en Geweldig goed verpakt . Heel persoonlijk Hand geschreven kaartje erbij, zo leuk ! Puur Mieke is fantastisch

Vriendelijke service top!

Zie hierboven

Fantastisch bedrijf

Snelle verzending. Mooi verpakt zonder plastic

Snelle levering en superlekkere chocolade!

De kleinere chocolade letter is zóóooo lekker ! De andere in doosje nog niet geprobeerd. De sint figuurtjes vind ik wel iets te zoet .

Amazing products

Beste Mieke, Via een vriendin heb ik Puur Mieke ontdekt. Één grootte gezonde snoepwinkel met een prachtig aanbod van verandwoorde producten. Bedankt en tot snel, Léon.

Goede, eerlijke en lekkere producten

Heerlijke producten voor een goeie prijs met supersnelle levering. Ik had 's avonds om 21.30 besteld en de volgende ochtend voor 10.00 had ik mijn bestelling al binnen. Deze keer de december chocolade besteld. Die bestel ik al jaren bij puur Mieke. Heerlijke chocolade, vrij van koemelk en geraffineerde suikers. Precies wat wij zoeken!

Geweldige winkel.

Al een paar keer hier iets besteld. Zeer snelle verzending, goed verpakt met een kleine verassing en lief briefje erbij. Kom hier zeker regelmatig terug!

Snel geleverd!!

Fijne site om te shoppen, duidelijke foto’s . Wanneer besteld, zeer snel in huis, heel fijn! De laatste keer dat ik een bestelling deed, kon ik mijn kadootje ( reepje) helaas niet toevoegen, heb gereageerd op een online gesprek, helaas lukte dit ook niet. Beetje jammer.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG