mooi natuurlijk product

Dit product was een mooi hulpmiddel om meer energie te krijgen. Zeker omdat het makkelijk op te nemen is door het lichaam en uit natuurlijke producten komt. Verder heb ik natuurlijk ook andere dingen veranderd om energie weer op pijl te krijgen. Maar deze pil heeft er zeker aan bijgedragen. Heb uiteindelijk 7 nodig gehad om mijn magnesium te kort aan te vullen.

Super service!

Goede service en heerlijke producten!

Mooie producten, snelle levering!

Heel blij met de bestelde producten! Fijne webshop ben zeer blij met Puur Mieke!

Top producten en top service!

Heel veel (h)eerlijke producten en steeds heel correct en snel geleverd. Het is een plezier om bij Puur Mieke te bestellen!

Wat super dat we bij jullie de cool bear nog kunnen krijgen in diverse smaken . Geen enkele supermarkt verkoopt het meer in Friesland en aangezien ik diabetes heb is dit drinken ideaal voor mij.

Van informatie tot verzending goed

Bij de producten is goede informatie te vinden, om mijn vraag kreeg ik snel een reactie en de flessen zaten heel goed ingepakt. Top dus!

Goede kwaliteit

Snelle levering. Mooi verpakt en prachtige kwaliteit.

Perfect!

snelle bezorging

Producten in glazen verpakking veilig ingepakt

goede webshop

goede webshop met mooie producten en aanbiedingen.

Super snelle levering! Erg blij mee😄

Super snelle levering en top producten

Zo blij met PuurMieke, ze reageren snel, snelle levering, goed contact en advies. En hun producten zijn top. De schmink voor kinderen is echt uniek, zo blij dat mijn dochter nu ook van schmink kan genieten.

Geweldige en betrouwbare thuiswinkel!

Alles is gewoon simpelweg goed.

Snelle levering, Goed en eerlijk

Een oordeel kan ik nog niet echt geven want ik heb de producten nog niet gebruikt. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat de producten goed zijn want ik zoek altijd op het internet naar goede en eerlijke producten, en zo kwam ik bij Mieke uit.

Zeer positief ervaren,

Een verfrissende winkel

Ik heb de produkten nog niet lang gebruikt dus echt een oordeel geven kan ik nog niet!.. maar het gebruik is fijn en de geur is lekker natuurlijk.

Heerlijk zo'n winkel met allemaal gezonde producten.

Prima. Snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij. Leuk om te kopen in deze webwinkel.

Als zeer klant vriendelijk altijd hulpvaardig en altijd één positieve oplossing ben er zeer content over en bestel er altijd met heel veel plezier goede kwaliteit en service

Geweldig!

Snelle levering en heb dezelfde dag mee gekookt. Die geur als je die fles open draait geeft al een heerlijke geur, maar mijn eten smaakte nog lekkerder. Kortom....Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop.

Dik in orde, net zoals een eerdere bestelling

Het begin t/m het einde van de bestelling verloopt uiterst goed verzorgd!

Gewoon top

Snelle levering, bereid om mee te denken, correcte probleemoplossing.

snelle en correcte service

Nog niet alle producten geprobeerd, tevreden over MCT-olie C8. Snelle levering - duidelijke communicatie

leuke actie, goede prijs kwaliteitsverhouding en vlotte levering

De airfryer voldoet aan mijn wensen, geen geur, duidelijk scherm, ziet er aan de binnenkant mooi uit, kan veel in. Verder moet de toekomst uitwijzen wat ik er allemaal mee ga doen. De kookboeken erbij gaan vast hierbij helpen.

Meer dan een goede service, een perfecte service.

Super service; Geleverde oogschaduw was volledig stuk gegaan door het transport. De dag erachter had ik al een nieuwe. Ook super producten: zorgzaam uitgekozen en van kwaliteit. Reeds klant sinds 2017 en dat zal ook zo blijven.

Super produkten

Ik heb de airfryer gekocht van Montana en ben zeer tevreden.Hij werkt makkelijk en zo fijn dat je er eieren in kunt koken en nog veel meer lekkers.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG