Een lief persoonlijk met de hand geschreven kaartje, en de producten zijn milieuvriendelijke verpakt

Levert wat beloofd werd

Levert wat beloofd werd

Vlot, attent, duurzaam.

Vlotte afwikkeling van mijn bestelling, attent briefje erbij, duurzame visie!

Snelle levering, keurig verpakt, voorzien van leuk persoonlijk geschreven kaartje!

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb nu een aantal keer bij Puur Mieke besteld. Het persoonlijke kaartje wat erbij zit, is erg leuk. Snelle levering en breekbare spullen zijn goed verpakt. Producten bevallen goed.

Prettig zaken doen

Altijd prettig om bij Mieke te bestellen. Snel geleverd, perfect en milieuvriendelijk verpakt en de producten zijn om te smullen. Of zoals de laatste keer om je huid en haar mee te verwennen.

Snelle verzending, top product

Winkel heeft veel aanbod, mooie producten en hele snelle verzending.

Mooie levering

Persoonlijke noot bij de bestelling is leuk , verpakking mooi !

Snel verzending, prima produkten, goed advies

Alleen maar positieve ervaringen, nu al meermalen besteld

Goed produkt

Hele fijne olie. Mijn huis ziet er al beter uit.

Goede spullen en snelle verzending!

Miste iets, werd heel netjes en fijn opgelost

Ik miste een onderdeel van bakje. Dit is uiteindelijk via duidelijke communicatie heel netjes geleverd. Top heel erg bedankt!

Goede ervaring. Snelle levering en zeer snel met het beantwoorden van eventuele vragen/opmerkingen. En heel tevreden met het produkt.

Goede service en mooie producten

Puur Mieke heeft altijd mooie en pure producten en als ze niet in de promotie zijn, heb je ze de volgende dag in huis. Als ze wel gepromoot worden dan duurt t soms iets langer.

Eerlijke producten

Snelle levering, pure producten

Besteld en duurde wel even voor ik het in huis had maar had met de grote bestel drukte van Squalane te maken. Geprobeerd maar even gestaakt door een bacteriële oog infectie niets met dit product te maken maar hele lage weerstand op het moment. De algen tabletten ben ik net mee begonnen nog geen mening over. Ben overall tevreden hoe er besteld wordt en waardeer het persoonlijke berichtje bij de verpakking. Dank hiervoor!

Fijne website met mooie producten!

S'avonds bestellen, de volgende dag vaak in huis. Met een zelf geschreven kaartje erbij. Ik ben dik tevreden. Duidelijke uitleg en leuke wekelijkse nieuwsbrief. Plus een spaarsysteem!

uitstekend

goede service, snelle levering, product werkt goed en omschrijving van product staat netjes omschreven

Zeer betrouwbaar

Ik heb veel vertrouwen in de producten. Een snelle levering. Een mooi persoonlijk kaartje bij je bestelling. Het voelt fijn om bij puur Mieke te bestellen. Ik ben vanaf nu een vaste klant. 👍💃

geweldige service!

super klantgericht en heerlijke producten!!

Super snel geleverd en glazen flessen super goed verpakt

Fijne webwinkel

Prettige en snelle levering. De producten die ik besteld doen aan mijn verwachtingen

Snel, Super snel, betrouwbaar!, hoogwaardige kwalitatieve producten!

Dit wordt een vaste shop voor gezondheidsproducten.

Super bedrijf

Ik koop graag bij Puur Mieke. Ze verkoopt van alles van Tandpasta tot air fryers allemaal gemaakt voor het gezonde leven.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG