Snel bezorgd met leuk kaartje

Producten die ik bestelde (aloë Vera) waren niet super prijzig en zitten in een donkere glazen fles (ipv plastic) dus heel fijn. Super snel bezorgd en plastic vrij verpakt. Met 'n leuk kaartje met 'n handgeschreven tekstje en dat is altijd leuk :)

Prima levering. Goed product

Ik heb nog weinig ervaring met het product

Heel plezierige eerste ervaring met dit bedrijf.

Het bedrijf is klantvriendelijk en leverde ons vlot een product van een prima kwaliteit! Er wordt snel gereageerd bij vragen!

Overzichtelijke webshop, betalingsgemak en snelle levering

Snelle levering, keurig ingepakt. Er wordt geen plastic vulmateriaal gebruikt. Ik ben een tevreden klant.

Mooi assortiment en snelle levering

Ik heb voor de eerste keer bij puur Mieke besteld en ben er helemaal blij mee! Het assortiment bevalt me goed, en de prijzen vallen reuze mee. Bovendien gingen bestellen en de levering snel! Verder zo!

Alles goed

Uitstekend!

Snelle levering, heel goed verpakt en enorm happy met mijn producten vooral met het Keltische zeezout! Heerlijk!

We hebben de white pearl kokosolie, deze is heerlijk voor verschillende doeleinde. We koken er mee we verzorgen er wondjes bij de hondjes mee en bij ons zelf. En ik gebruik het als haar masker.

een goede ervaring

snelle levering, keurig ingepakt. Er wordt geen plastic vulmateriaal gebruikt. Alles zag er prima uit. Ik ben een tevreden klant.

Supersnelle levering, thx

Zoals het hoort

Snelle bezorging en fijn ingepakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij maakt het af. De producten heb ik nog niet uit kunnen proberen maar ziet er goed uit.

Prima. Snel. Proper product en handgeschreven briefje.

Prima. Proper. Snel. Aan te raden!

Hele goeie service

Makkelijk te bestellen. Fijne site met mooie producten. Heb de Health Factory Nano Magnesium navulling gekocht de spray gratis erbij gekregen in een leuke actie! Deze Magnesium spray gebruiken wij al een hele tijd. Echt een top product. Prikt niet, trekt meteen in. Gebruik het ook voor de kinderen als die na de voetbal of judo spierpijn of pijn aan hun voeten hebben. Werkt snel! Best prijzig maar zuinig in gebruik en met een literfles doe je best lang.

Super Snelle levering Lief kaartje erbij Helemaal top

Snelle bezorging en een leuk kaartje erbij. Enigste puntje is de onhandige grote opening van het flesje.

1e keer besteld

Tijdig geleverd, zeer netjes ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. Het product gebruik ik nog maar net dus kan ik nog niet beoordelen

Een goede service

Super snelle levering. Vind het echt een super leuke site met een uitgebreide keuze.. Heb het al aanbevolen bij vrienden.

Wederom heel goed!

Duidelijke informatie, lekker snelle levering!

uitstekend

Een snelle en verzorgde levering van een mooi product met aandacht voor een persoonlijke boodschap

Snel en kwalitatief top

Doen wat ze beloven

Van mij een 10. Top.

Super snelle levering en nog wat leeswerk erbij.

Super goede service. Producten worden mooi verpakt aangeleverd, snelle levering met verder persoonlijk (handgeschreven) kaartje. Kortom: zeer tevreden (ga zo door).

Goede ervaring!

Supersnelle levering, leuk ook de persoonlijke note in het pakket en de kokosolie White Pearl is fantastisch!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG