Betrouwbaar

Bij Mieke weet je altijd waar je aan toe bent,en dat is fijn! Berichtje Degelijk ingepakt Fijne spullen Lief woordje Bereikbaar Kortom,terugkom-adresje. Groet van Joke Sijm.

Snel, leuke aanbieding en lekkere ijsjes!

Snel, leuke aanbieding en lekkere ijsjes!

Snelle levering en een persoonlijk kaartje. Top.

Betrouwbaar!

Producten worden altijd snel bezorgd.

Keurig verzorgde levering, snelle terugkoppeling bij vragen

Bij vragen snel antwoord; aflevering keurig verzorgd en GEEN plastic opvulling. Problemen bij aflevering door post.nl maar daar kunnen jullie niets aan veranderen.

Bestellen, betalen en binnen 2 dagen in huis, prima toch!

Snelle levering van een goed product

Ik wilde papieren boterhamzakjes voor mijn nieuwe levensstijl. Kwam al snel bij puur Mieke uit, recycled papier voor een leuke prijs. En uiteindelijk snelle levering met nog een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Tevreden

Snelle levering en erg leuke verpakking complimenten

Heel adequaat geholpen aan een mooi product

Nog een dag eerder dan beloofd kwam de airfryer. Hij overtreft mijn verwachtingen

Prima service, zeer tevreden

Mijn glazen pot white pearl kokosolie kwam helemaal kapot aan. Een telefoontje was genoeg. De volgende dag werd een nieuwe pot bezorgd. Wat een goeie service!!

grandioos

Snelle levering. Goed verpakt. Leuk kaartje erbij! Een pompje van een fles deed het niet goed. Gebeld, zeer vriendelijk te woord gestaan. Enkele uren later al een emailbericht dat er een nieuwe verstuurd zou worden. De volgende dag al een nieuwe fles gekregen ( 2 stuks, waarvan 1 als extraatje!! Met een leuke kaart erbij geschreven). Top!!! Echt klasse, geweldige service! Hier word je blij van!

Snel makkelijk en toch een persoonlijk tintje

Snel makkelijk en met een persoonlijk tintje.

Goede service en fijne producten

Volgende dag alles heel snel geleverd. Verpakt zonder plastic en in goed passende doos

Zeer snel en goed

Alle producten zijn snel geleverd. Goed ingepakt en het is ook nog eens mooi spul. Puur... :)

Snelle bezorging en goeie fijne fles! Jammer dat ik een extra rietje erbij heb besteld omdat ik onder de veronderstelling was dat deze niet bijgeleverd werd. Ook heb ik een verkeerde maat rietje besteld. Maar dit is misschien mijn eigen schuld vanwege onoplettendheid. Daarbij is het maar veertig cent dus maakt eigenlijk echt niet uit haha (wilde het vooral melden zodat het misschien iets duidelijker erbij kan worden gezet). Ik heb de kale-green fles besteld en vind hem erg mooi maar de kleur matcht niet met de kleur die ie heeft op de fotos dus dat is ook wel jammer. Verder niks te klagen maar wellicht een tip om van deze fles een betere foto te plaatsen!

Snelle levering en een persoonlijk kaartje. Top.

supersnelle levering

correct qua bestelling, levering, verpakking en persoonlijk kaartje.

Snel en goed

Bestelling volgens(aangegeven) plan op site. Stevig verpakt.

TOP

snelle bestelling en levering pakket. grote doos verpakking en goed gevuld tegen beschadiging zeer tevreden.

Een hele fijne en snelle levering! Er was onlangs een bestelling niet aangekomen, maar dit lag absoluut niet aan hen en na contact opgenomen te hebben, hebben ze het pakketje opnieuw opgestuurd. Ik moest hier niets voor bij betalen. Top service! Het gepersonaliseerd kaartje bij elke bestelling vind ik ook steeds weer heel fijn! Hier kijk ik stiekem altijd een beetje naar uit.

snelle correcte levering

produkten voldoen aan mijn verwachting

Snelle bezorging en prachtig ingepakt met een persoonlijk briefje

Mijn 1e en tot nu toe de enige ervaring met Puur Mieke, maar ga zeker meer bestellen. Goede prijs/kwaliteitverhouding en ook persoonlijk wat natuurlijk knap is online....

Fantastische producten!

Erg prettige website met een ruim assortiment aan hele fijne producten! Snel geleverd en goed verpakt! Gewoon perfect!

fraaie producten, snel geleverd.

Fijne verzorgingsproducten voor een gevoelige huid, snel geleverd en goede communicatie bij vragen. Ik ga zeker vaker bestellen bij Puur Mieke.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG