Goede service. Keurig verpakt

Ben heel blij met iemand zoals Puur Mieke. Je kunt op haar oordeel vertrouwen.Leer er veel van.Artikel keurig verpakt

Vlugge levering

Vlotte levering

Pluspunten

Snelle service, en mijn bestelling altijd heel persoonlijk verpakt met een leuk kaartje erbij. Erg leuk!!

Pluspunten

Heel vriendelijk en snel geleverd.

Pluspunten

Netjes zoals afgesproken geleverd. Bedrijf levert ook een geschreven bedankje voor de bestelling mee, dit komt heel sympathiek over.

Pluspunten

Ga zo door

Geen verbeter punten

Pluspunten

- gratis verzending vanaf 35,- - voor 22:00 besteld, werd ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd - handgeschreven bedankje voor de bestelling (waar vind je dat tegenwoordig nog)

Pluspunten

Goede producten, snelle verzending, persoonlijk

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle levering met een handgeschreven briefje erin. Ik houd daarvan! Milieuvriendelijk verzonden zonder plastic

Pluspunten

Makkelijk bestellen via de website, snel geleverd.

Pluspunten

Uiterst zorgvuldig verpakking gebruik Persoonlijk tintje aan de bestelling gevoegd

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij Puur Mieke - snel geleverd, goed verpakt en met een persoonlijke touch! Zal niet bij 1x bestellen blijven ;-)

Pluspunten

2 X BESTELD, PERFECTE AFHANDELING VAN BESTELLEN TOT AFLEVERING; ZEER TEVREDEN EN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSHOP MET RUIME ASSORTIMENT

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt!

Pluspunten

Ik was niet thuis dus moest ik het pakje ophalen bij een post.nl punt.

Jammer dat het pakje niet nog 1 x wordt aangeboden maar dat je meteen naar een post.nl punt moet, dat niet echt in de buurt ligt van waar ik woon...

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke service, goed assortiment

Pluspunten

Heel persoonlijk, snelle service, milieubewust

Pluspunten

Fijne klantenservice! Ik was twee producten vergeten toe te voegen én een kortingscode vergeten toe te passen. Zonder problemen konden de producten worden toegevoegd en werd de korting alsnog verrekend. Levering op afgesproken dag en pakket was compleet. Producten goed verpakt zonder plastic meuk. Het handgeschreven kaartje dat er bij zat, maakte het extra leuk :).

geen

Pluspunten

Snelle verzending. Mooi assortiment, met veel verschillende producten. Alle producten van goede kwaliteit. Persoonlijk kaartje bij iedere bestelling.

Geen: alles is dik in orde!

Pluspunten

Snelle levering.

Goederen met zorg verpakt maar de airfryer zat ondersteboven in de verpakking. Ik mis een handleiding voor de gerechten/overzicht baktijden. Ook geen informatie over de airfryer zelf. Dat is alleen maar terug te vinden in het gratis boek van Monique vd Vloed. Weliswaar staat eea op het digitale display maar dat is natuurlijk niet voldoende. Tevens zijn de symbolen erop niet zo duidelijk dat het herkenbaar moet zijn om welke gerechten het gaat.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG