Pluspunten
Fijn dat ik bij dit bedrijf niet steeds op de labels van de producten hoef te kijken wat er in zit. Snelle levering en leuk om een handgeschreven bericht te ontvangen bij de bestelling.
Beste Suzan, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Fijn om zelf de aflevertijd te kunnen bepalen. Erg attent een handgeschreven bedank kaartje erbij.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als er nog meer pure producten in de webshop zouden komen. Maar volgens mij word daar continu aan gewerkt.
Beste Ank, Bedankt voor je mooie beoordeling! Als je aanbevelingen hebt van producten die je nog mist in ons assortiment kun je deze altijd aan ons doorgeven, dan kunnen we kijken of we dit kunnen toevoegen. We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering
Beste Sylvia, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Ondertussen heb ik al veel mensen doorverwezen naar jullie webshop. Top producten, en een snelle en correcte levering.
Beste Martine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten en wat goed om te horen dat je meer mensen bekend maakt met Puur Mieke! Top! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Beste André, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
winkelwagen update niet altijd goed
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We nemen je verbeterpunt mbt het het updaten van de winkelwagen zeker mee, bedankt! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede producten en snelle levering Goede info over alle producten
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering. Verpakking verzorgd. Fijne website. Goede service. Wat ik erg attent vond dat was het handgeschreven bedank briefje dat bij de bestelling zat. Het zijn vaak DIE kleine dingen die het verschil maken. Een blijk van waardering naar de klant toe, TOP.
Beste C.W.G. Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle levering, ze hebben wat ik zoek en anders vullen ze het aan.
Beste Judith, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat ons assortiment en aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntenzou niet weten hoe
Beste Jilt, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Zuzana, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste Maaike, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Kwalitatief goede producten, goed verpakt en snel bezorgd. Wij zijn tevreden!
Beste Piet, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Mooie producten incl. uitgebreide toelichting. Snelle en betrouwbare levering.
Beste Trees, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snel,goede producten Vriendelijk Aanrader!!!!
VerbeterpuntenGeen
Beste Aukje, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
betrouwbaar en snel van leveren
Beste Jose, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Vriendelijke en persoonlijke service, kwaliteitsproducten en fijne filosofie
Verbeterpuntengeen
Beste Thera, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Puur Mieke heeft producten die ik ergens anders niet kan kopen. Daarbij geven ze een goede service en reageren vrijwel direct op eventuele vragen.
Beste Maureen, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat ons assortiment en persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Duidelijke webshop, snel geleverd. gewoon prima
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
snelle levering, doen niet moeilijk als een artikel voldoet niet aan de eisen, af en toe een korting op de website maakt het ook aantrekkelijk om regelmatig bij Puur Mieke spullen te bestellen
Verbeterpuntenmeer ecologische producten?
Beste Marysia, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze service je zo goed bevalt :) We gaan je tip voor het uitbreiden van onze ecologische producten zeker meenemen, bedankt! Groetjes, team Puur Mieke
Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste Katja, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering!
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenMisschien korting geven voor professionelen die meer bestellen.
Beste Liesbeth, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! Als professional kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden op zakelijk gebied. We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.