Pluspunten
Ze me eten goed en snel. En ze hebben goede producten voor een mooie prijs
Beste Steffie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Fijne en eerlijke producten. Goede omschrijving van de producten op de site. Snelle levering. Prima klantenservice. Doen, bijvoorbeeld bij vragen, echt veel moeite voor je :)
Beste Gina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! Echt fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snel en het voelt in ieder geval als persoonlijke aandacht
Beste Anette, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Goed om te horen dat onze persoonlijke aanpak je zo goed bevalt :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle bezorging. Keurig verpakt. Heb al verschillende keren bij Puur Mieke besteld. TOP!!!! En Dat blijf ik dan ook zeker doen!
Beste Harriët, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Saskia, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede service en vriendelijk
Beste Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Jr, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Mooi assortiment, veel keuzes. Snelle levering
Verbeterpuntenik heb nu aantal keer de pech gehad dat de wasnoten en aantal olieen uitverkocht waren.
Pluspunten
Heel erg tevreden over de producten en een snelle levering!
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering met persoonlijke touch. Product volgens omschrijving.
Beste Odett, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goeie service, snelle levering, aardige mensen!
Beste Bas. Bedankt voor je mooie en positieve beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Geen probleemen
Beste Lisa, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snel, efficiënt, mooi aanbod en persoonlijke opvolging bestelling.
Beste Dominique, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Frans, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Eerlijke producten en altijd snelle levering
Beste Elly, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goed aangegeven of een product op voorraad is en op werkdagen voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Producten zoals potjes jam zeer goed verpakt en alles in een stevige doos.
VerbeterpuntenAls er niks kapot is hoef je het ook niet te repareren!! ;-)
Beste Erik, Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Goed om te horen dat je bestelling zo goed is bevallen :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle betaling en ontvangst! De kaart bij het pakketje vind ik ook heel leuk!
VerbeterpuntenAssortiment is geweldig, wellicht nog meer toelichting waarom dit goed/beter is zou de koopdrang nog meer aanwakkeren.
Beste Rianne, Bedankt voor het achterlaten van je positieve beoordeling! Qua informatie vermelden wij alle informatie van het product die wij mogen vermelden, maar we zullen je opmerking meenemen en kijken wat we hiermee kunnen doen. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levertijd Lekkere allergievriendelijke producten Ruim aanbod
Verbeterpuntenheel veel verpakkingen
Beste, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! We gaan je verbeterpunt meenemen en kijken wat we hieraan kunnen doen. Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Goede en verzorgde producten en snelle bezorging
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag weer terug in onze shop :) Groetjes, team Puur Mieke
Beste Meik, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste Marjan, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Zorgvuldige verpakking, snelle en correcte levering, vooraf gemakkelijk betalen met iDeal. En het belangrijkste: mooie, verrassende, maar vooral pure producten zonder rotzooi van toevoegingen. Goed voor mens en milieu!
Beste Anja, Bedankt voor je mooie beoordeling! We gaan ons best doen om je te blijven verrassen :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle communicatie via de mail. Hele fijne, verantwoorde producten. Ik ben een fan!
VerbeterpuntenBetaling middels AfterPay zou heel fijn zijn!!!
Beste Gabriella, Bedankt voor je positieve beoordeling! AfterPay zijn we wel mee bezig, dus hou onze nieuwsbrief in de gaten :) Groetjes, team Puur Mieke
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijk, handgeschreven kaart erbij. Uiteraard fijne producten
2 Schutboom B
Boekel 5427 CG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.