Laden reviews...
508 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni mostrano un'esperienza complessivamente positiva, con spedizioni rapide, confezioni curate e un servizio affidabile. I clienti apprezzano informazioni chiare sui prodotti e la varietà disponibile. Diversi commenti evidenziano un buon rapporto tra prezzo e qualità e una comunicazione cordiale. In generale, gli acquirenti si sentono sicuri nell'ordinare e tornano volentieri.
ik ben blij met de producten
Dick
wassenaar
De bestelling wordt goed gevolgd pet email, snel geleverd en altijd de juiste producten
Diana
HAARLEM
Ik bestel bij jullie door het ruime assortiment mooie producten (zonder (chemische) troepjes, duurzaam). Ook fijn dat jullie de biologische kruiden van Het Blauwe Huis verkopen, die ik mee kan laten komen met de rest van mijn bestelling. Oftewel.. top winkel, goeie service en snelle levering. Aanrader!
Karin
Waalwijk
Mijn eerste bestelling verliep helemaal naar wens... de omschrijving van de producten is volledig ..de verzending verliep heel snel. Het product was heel goed verpakt en dus goed beschermd. Alles heel klantvriendelijk!
Danielle
Firenze Italië
Je zoekt uit wat je wilt en het word netjes ingepakt
Claudia Kalkwarf
Heythuysen
Door mijn ziekte van crohn moet ik opletten, welke producten goed zijn voor mij. Ik heb een lange zoek tocht gedaan. Met puur Mieke zit ik goed Rap leverbaar, leuk kaartje er bij Ik ben heel te vrede van u producten. Ik ben een tevreden klant
Mieke
Heist op den berg
Altijd prima verzorgd.
Anne
Oegstgeest
Vertrouwen in het bedrijf. Controle of het werkt heb je vaak niet dus is vertrouwen dan juist heel belangrijk. Baal alleen wanneer je net je bestelling van rond de 100 euro binnen hebt en dan 1a2 dagen later een mail met 10 % korting code krijgt. Wanneer je dat weet zou ik er iets extra in de doos doen
15 June 2026
Lia Nijman
Heemskerk
Makkelijk te bestellen, vlot verzonden en goede producten
Ingrid
Delfzijl
Gebruik het nu een tijdje en heb geen pijn meer of stijfheid in de rug met opstaan of wandelen.
Nelly
Lommel
Uitstekende producten die keurig verpakt snel geleverd worden.
Sandra
Capelle aan den IJssel
Puur Mieke verkoopt kwalitatief goede producten voor scherpe prijzen. De levering gaat snel, volgende werkdag al in huis.
Doreen
Arnhem
Mijn goederen werden pas naar een week geleverd. Ik heb twee maal over gebeld. Geen excuses niets.
Beveelt niet aan
Yvonne
Enschede
Beste Yvonne,
Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling.
We hebben naar aanleiding van je beoordeling je order erbij genomen en zien dat er een mooie bestelling van Boody is geplaatst.
Bij de producten hebben we in de tijd van de actie aangegeven dat er een levertijd van 5-6 werkdagen op de gehele bestelling zit. Dit doordat het een grote actie betrof en we wilden onze collega's in het magazijn ook de ruimte geven om alle orders netjes en zorgvuldig te kunnen verzenden.
Onze collega heeft u tweemaal aan de telefoon gehad om uit te leggen hoe de situatie is ontstaan en ook daarvoor de excuses van vertraging in verzending heeft aangeboden.
We vinden het spijtig dat je het niet als positief hebt kunnen ervaren.
Heel veel plezier van je bestelling.
We wensen je namens Puur Mieke een hele mooie dag toe.
Erg blij met het Collageen product. Heb het al meerdere keren besteld. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling wordt snel bezorgd.
Inge
Edixhoven
Jammer, dat er vaak iets niet meer is… Aanbevelen dus met aantekening !
Heleen
Soesterberg
Prima verzorgd
Diet
Waalre
Snel en goed afgeleverd
Jan
Hilvarenbeek
Hele fijne producten met zo min mogelijk troep. Zo moet het zijn. Duidelijke omschrijvingen bij de producten. Daarbij wordt alles ook nog eens supersnel geleverd. Perfecte webshop!
Silly
Grevenbicht
ik ben tevreden in alle opzichten.
Ara Brouwer
Amsterdam
De kastanje crackers en kastanje meel smaken heel lekker, nutty en zacht van smaak. De Griekse olijfolie is ook lekker en zacht van smaak. Niet zo pittig als de andere die ik al geprobeerd heb. Aanraders. Alles goed en stevig ingepakt. Levering eerder aangevraagd dan ik had aangegeven. Alles ging vlot en prima. Fijne service.
8 June 2026
Anne
Den Haag
Goede producten en snel geleverd
7 June 2026
natasja
Ninove
Ik denk dat de zijn hierboven alles weerlegt
7 June 2026
Dieter
Santpoort-Zuid
Fijne, biologische producten.
5 June 2026
Henny
Friesland
Ben alleen bekent met de natuurlijke tandpasta en mondwater maar ga zeker nog andere producten bestellen.
4 June 2026
Wilma Leunissen
Limbricht
Heel fijn dat er meegedacht word. Echt top service via de mail.
4 June 2026
Herma