Product was niet op voorraad, kreeg een mail toen het weer binnen was. Besteld en de volgende dag in huis. Klasse

Eindelijke fijne koekenpannen zonder rotzooi

In het bezit van 3 mooie koekenpannen zonder meuk zoals ik altijd zeg. Fijn om in te bakken en een goed gevoel dat er geen nare stoffen in m’n eten komen. Echt heel blij mee!!

Geweldig!

PUUR Mieke bestaat al 10 jaar! Er zijn een heleboel artikelen te koop bij haar. Ik koop vaak voor mijn zieke nichtje allerlei artikelen, die zij kan gebruiken. Ze heeft last van Gluten, Melk en Lactose en nog een aantal dingen. Daarom koop ik bij Puur Mieke. Zij heeft alles in huis ZONDER Gluten, MELK of Lactose. En dat is geweldig. Heeft U Puur Mieke nog steeds niet ONTDEKT dan zou ik toch een keertje haar website opzoeken. Heeft u last van Gluten Lactose en nog meer dingen ga dan eens naar Puur Mieke.

Snelle levering.

Met één kanttekening. Het bestelde snoepgoed wordt verkocht als zijnde aardbeien. Maar als je leest wat erin zit, blijkt het vooral weer appel te zijn! Dat gebeurd overal! Een beetje misleidend. een beetje aardbeienextract zat erin. Voor de rest goedkope appel.

Fijne webwinkel met gezonde, lekkere producten

Goede producten, snelle verzending

Vlot bezorgd en goede kwaliteit

Het is goed geregeld,

Ik heb een bestelling gedaan,en ik heb ook nog een klein doosje crème gekregen, cadeau heel leuk ik beveel dit bedrijf zeker aan,

Milieuvriendelijk en mooie producten.

Natuurlijke producten op een bewuste manier ingepakt. Met een lieve kaart erbij waarin staat dat er aandacht aan je wordt besteed.

Superrr producten!

Eindelijk producten zonder zooi!! Bestel hier regelmatig mijn spulletjes en hoef eindelijk niet te checken of er rommel in zit, zeker een aanrader!

Prettige webshop en goede levering

Ik heb nu al een aantal keren hier spullen besteld en dit wordt altijd netjes verzonden en met een persoonlijke noot wat gewaardeerd wordt. Wij zijn zeer tevreden met Puur Mieke en zullen als het nodig is zeker weer bestellen.

Goed spul!

Mieke levert goede kwalitatieve spullen. Daarbij zijn ze heel vriendelijk.

Veel kennis en goede producten/service

Fijne webwinkel. Doen net iets meer voor je.

Goede kwaliteit producten, veel keuze en snel geleverd. Heel tevreden

Puurmieke goed !

Op tijd, makkelijk te bestellen.

Super lekker Glutenvrij brood, dat smaakt naar meer.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ik heb alleen Collagen proteine van Great Lakes en dat is heel goed.

Prima producten.

Fijne producten. Goede service en snelle levering.

Zeer correct!

Ik heb mijn bestelling supersnel én correct ontvangen! Dankjewel!

Het is heel plezierig een zending van Puur Mieke open te maken

Puur Mieke levert mooie producten en verpakt de bestelling met veel zorg en aandacht.

Makkelijk en snel contact klantenservice en goede service

Goede service en snelle levering

Netjes geholpen toen ik ontdekte dat mijn bestelling niet correct was. Bestelling is aangepast en een dag later werd het al geleverd.

Heel goed!

Ik ben heel erg tevreden met de voedingsmiddelen, supplementen en kookgerei van Puur Mieke! De koekenpan (groen met houtlook handvat) en de air-fryer van Montana bevallen erg goed en worden heel vaak gebruikt. Ook de bezorging is prima; alles keurig verpakt!

Snelle levering, netjes verpakt

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend stond de bezorger al aan de deur met mijn pakketje. Netjes en milieuvriendelijk verpakt. fijn dat op de website duidelijk vermeld wordt hoe lang je nog de tijd hebt om te bestellen om het de dag er op in huis te hebben. producten bevallen tot nu toe goed. ik ga zeker vaker bestellen bij Puur Mieke en meer producten proberen.

Fijne en snelle levering

Ik heb de Kleefkruid capsules besteld voor het reinigen van je lymf afvoer ben er zeer tevreden over wat het doet op de langere termijn kan ik nog niet delen

Snel

Snel en prima levering. Keurig verpakt. Leuke kaart.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire