Laden reviews...
508 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De evaluaties tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering, zorgvuldige verpakking en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en het ruime assortiment. Meerdere beoordelingen benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke communicatie. Al met al voelen klanten zich zeker bij het bestellen en komen ze terug.
lampen besteld en ze zijn in goede staat geleverd.
4 June 2026
carlos
chan jong chu
Heerlijke eerlijke producten, snelle en goede levering. Alles keurig en met zorg ingepakt. Ben heel blij met deze fijne producten.
Marloes
Midwolda
De producten zijn van goede kwaliteit. De bezorging is snel en de verpakking is ook goed.
Herma
Harderwijk
Fijne website, natuurlijke producten en snel en perfect verpakt en verzonden
Liana Graat
SITTARD
Je kan altijd rekenen op een snelle levering.
Denise
's-Hertogenbosch
Fijne producten en levering!
1 June 2026
HD
Roermond
ik gebruik de jojoba olie al een tijdje om het lichte excema op mijn voorhoofd en tis merkelijk hoe snel het beter is geen jeuk meer en terug een mooie huid bedankt mieke super product
1 June 2026
corinne
vlaams brabant
zoals al vele jaren, zijn al de producten van een hoge kwaliteit, waarvan ik dagelijks geniet !
Diane
Lier
Met veel vertrouwen en plezier koop ik bij deze gezondheidswinkel met een uitgebreide selectie van biologische en natuurlijke producten die ook eens wetenschappelijke onderzocht zijn. Uitstekend kwaliteit en zeker en aanrader voor iedereen die zijn/haar gezondheid op prijs stelt!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Michael
Purmerend
Ik ben super tevreden.
Francis
Echt
Super uitgebreide site, hier vind ik alles wat ik belangrijk vind. Snelle verzending en verzorgd pakket. Super tevreden.
30 May 2026
Mariska
Zutphen
Zeer prettig contact, snelle reactie en goede service
28 May 2026
Myrna
Nieuwegein
Product ziet er goed uit prijs kwaliteit verhouding is prima ,ik verdraag het product goed en ook een goede beschrijving hoe te gebruiken!!
Wies
Susteren
Alleen jammer dat ik een zak dadels heb zonder datum sticker.
Katja
Maarssen
Super tevreden dus over heel de lijn. Ik heb er een goed gevoel bij.
Martha
Antwerpen
Goede service.
Annemieke
Zandeweer
Heel positief, allemaal natuurlijke, gezonde producten, precies waar ik van hou
Sylvia
Amsterdam
Uitstekende kwaliteit van producten die met zorg zijn ingepakt en een snelle levering.
Wil
Veenendaal
Heel erg tevreden. Zowel met de prijs als de kwaliteit van de producten.
Wilma
Musselkanaal
Vanuit de krant is mijn oog op jullie we shop gevallen, echt heel blij met deze mooie echte producten. Wat fijn de goede uitleg die Mieke deelt.
Yvonne
Vlijmen
De producten die ik bestel zijn puur natuur. Er is goed over nagedacht. Ook het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk. Ik ben heel blij met de koekenpan. Precies groot genoeg voor 1 persoon. Snelle levering kortom aan iedereen aan te bevelen.
richt nicolai
Hijum
Goede kwaliteit spullen En heel goed verpakt
Ada
VLAARDINGEN
Ik bestel regelmatig bij Puur Miek! Zo fijn dat zij voor ons de beste producten uitzoekt, zonder meuk! Veel keus en altijd prima op tijd geleverd!
Christa
Westwoud
Fijne website, met mooie producten, blij mee!
24 May 2026
Marianne
Poppel
Product ziet er uitstekend uit. Nog niet kunnen proberen wegens pas aangekregen
24 May 2026
Gilbert
Zonhoven
Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website
Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten
Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is.
De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten.
Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen.
Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.
Schutboom 2 B
5427 CG Boekel