Fijne producten en snelle levering !

Uitgebreid assortiment. Fijne producten waar je uit kunt kiezen. Goed verpakt en snel geleverd.

Hele fijne webwinkel die heel veel heeft.

Iedere keer als ik iets bestel wordt het snel geleverd en ook netjes verpakt met een aardig bedankbriefje. Als ik iets vraag krijg ik snel antwoord. De producten die Puur Mieke heeft zijn van goede kwaliteit.

Snel en topproduct

Zie boven

Persoonlijk en betrouwbaar

Bestelling werd bezorgd op het gewenste moment met een persoonlijk handgeschreven bedankje erbij.

Snelle, persoonlijke en vriendelijke service

De webshop bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Het product is met zorg ingepakt en altijd met een handgeschreven bedankje.

Goede service en snelle levering.

Duidelijke website met veel diverse producten.

Uitstekende producten en perfecte service

Uitstekende producten en ruim assortiment

Mooie site, uitstekende service/levering

supersnelle levering, goed verpakt, niets op aan te merken.

Snelle en keurige levering

Zoals de vorige keer snel geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. En altijd een persoonlijk kaartje erbij!

Pure food FAST

I love Puur Mieke! I have the website in my bookmarks and since I transitioned to a Paleo/nothing processed diet last year they have been my "go-to" for snacks and a number of daily items -- and my order always arrives so quickly. Thank you Puur Mieke! x

Zéééér Goed!!

Duidelijke site, prima service en zeer tevreden van de kleinste ionisator - je voelt duidelijk het verschil - geeft zo'n goed gevoel!

Leuke en duidelijke site.

Snelle levering van de producten in goede verpakking. Perfect geregeld.

Snelle levering, lekkere producten en nog een persoonlijk geschreven kaartje van Mieke is ontzettend aardig!

Keurige service!

Snelle verzending en de producten kwamen goed verpakt (en milieuvriendelijk) binnen. Perfecte service!

Alles top

Geweldige site met veel producten en duidelijke omschrijving, snelle levering en goed verpakt.

Snel geleverd en uitstekend verpakt.

Iedere bestelling wordt keurig op tijd geleverd en er zit altijd een persoonlijk geschreven bedankje bij, da's gewoon heel leuk én attent!

Ik beveel puur Mieke zeker en vast aan.

Op tijd geleverd,mijn vraag ook goed en vlug behandelt. Ik ben zeer tevreden.

Super service. Levering conform afspraak.

Niet veel meer dan hierboven. Gewoon netjes geregeld.

Great Lakes gelatinepoeder, geweldig product. Werkt heel fijn

Goede service bij niet werkend producr

De eerste waterfilter van de 4 die ik heb aangeschaft bleek een klein gaatje aan de ring te bevatten waardoor de filter niet werkte. Na klacht ingediend te hebben en vervolg contact over de klacht heb ik een nieuwe ontvangen. Prima geregeld. Nu maar hopen dat de overige filters wel goed werken, maar dat kan ik pas over een aantal maanden ervaren.

Goede producten en zeer snelle levering

Omdat ik iets speciaals zocht, kwam ik toevallig bij PuurMieke uit. Wat een leuke website en wat een goede producten. Ik heb daar mijn bestelling gedaan en de volgende dag had ik deze al in huis. Super snel en keurig milieuvriendelijk verpakt. In de toekomst ga ik hier zeker vaker bestellen.

Super service. De volgende dag levering ontvangen. Bedankt voor het persoonlijk kaart

Super service. Reeds de volgende dag mijn levering ontvangen. Heel erg tevreden. Er stak een persoonlijk kaartje in het pakje . Heel attent. Dank u. Christine. Oostende belgie

Super goed

Snel geleverd goed verpakt en persoonlijk door de hand geschreven kaart

Hele goede ervaringen met puur Mieke!

Zeer goede service en blij met de natuurlijke producten!

Zeer tevreden, snelle service

Ik ben erg tevreden, de bestelling wordt de volgende dag al geleverd.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.