Snelle levering van de bestelling.

Achteraf betalen, persoonlijke noot

Prima site, snelle verzending, achteraf betaling mogelijk. Persoonlijk bericht bij levering. Top!

Vlotte bezorging

Nette en vlotte bezorging van mijn bestelling.

Super!!!

Airfryer besteld de Montana xxl, wat een mooi apparaat en werkt perfect. Snel, krokant en ook makkelijk schoon te maken. Kortom wat ben ik blij met deze aankoop. De levering was ook prima, geen -punten.

Snel, Betrouwbaar, Ecologisch, Goede Prijs

Heel tevreden

Super tevreden

Ben super tevreden vanaf de bestelling tot aan het product

Correcte en snelle service!

Geweldig!

Goeie product de Montana Airfryer xxl. Erg gebruiksvriendelijk en eten komt krokant uit. Verzending was ook top!

Mooie producten ik ben er blij mee.Dank jewel.

Aangename structuur

Efficiënt

Super service

Er zat een onderdeel niet bij het produkt dat ik had besteld, er werd dezelfde dag nog geantwoord op mijn vraag en gelijk de fabrikant ingeschakeld die dezelfde dag nog het ontbrekende onderdeel opstuurde

Fantastisch !!

Mijn bestelling werd de dag na de besteldag al geleverd. Snelle service. De bestelling voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Bij mijn bestelling zat een persoonlijk handgeschreven kaartje met dank voor de bestelling en door een van de magazijn medewerkers met naam ondertekend. Dat stukje persoonlijke aandacht is toch fantastisch !

Zo behulpzaam en als je vragen hebt en mailt krijg je zo snel mogelijk een antwoord! In 1 woord top!

Vertrouwd en behulpzaam

Je kunt met deze mensen overleggen en ze doen wat ze beloven! Er was een product niet op voorraad, ik kreeg de keuze: geld terug of nasturen, wat wel een paar weken zou duren. Dat laatste was mijn keuze en gisteren lag het zomaar in de bus. Fantastisch! Fijne site, betrouwbare en kwalitatief hoge producten met een fantastische ondersteuning van de mensen die er werken. TOP

Wauw! Super snel en goed.

Wat een snelle, keurige afwerking van de bestelling. En ook nog eens supersnel in huis.

Keurig geleverd zoals altijd

Goede communicatie en netjes ingepakt snel geleverd

Super service. Ook erg behulpzaam via de mail. Jullie hebben een vaste klant bij:)

Supersnelle levering, echte producten om van te genieten

top top top

Had mijn bestelling vlug binnen, goed afgerond helemaal top

Altijd perfect

Ik bestel regelmatig bij Puur Mieke. Het is gewoon een erg goede webwinkel, groot assortiment, regelmatig leuke acties en aanbiedingen en de verzending is altijd supersnel! Het spaarpuntenprogramma is ook heel interessant!

Eerlijke biologische producten met bronvermelding. Transparante uitleg over de producten. Goede service en altijd een persoonlijke groet in de vorm van een handgeschreven kaartje. Groet, Lineke

Snelle levering, goed verpakt en altijd een persoonlijk kaartje erbij :)

Leuke site en goede service

Ongelooflijk goed

Levering was snel en het kaartje dat in de doos zat, was een mooie verassing .

Snelle levering, altijd met een aardig kaartje erbij.

Snelle levering met een persoonlijke touch tegen een scherpe prijs

Snelle levering met een persoonlijke touch tegen een scherpe prijs

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.