Great one-stop shop for healthy living!

Fast service, great assortment. I ❤️ Puur Mieke!

Goede en snelle service

Alles goed

Securely packed, great products

Great webshop to find healthy options. Shipping went smoothly and everything was packed securely and safely

Highly recommend!

Fantastic products and very quick delivery. I also love the personal touch of a handwritten card with each purchase. Makes you feel like a valued customer.

Snelle levering. Kwaliteitsproducten.

Goede en snelle service en verzending. Kwaliteitsproducten.

Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Betrouwbaar en met aandacht, klaargemaakt en verzonden. Met altijd nog even een persoonlijke groet. Dank hier voor !

Betrouwbaar

Een echte aanrader Als je gezond wil leven

Zoals vermeld op tijd geleverd. Heerlijk product een echte aanrader.

Helemaal tevreden

Fijne producten en snel geleverd. Helemaal goed!

Heel positief

Snelle levering en fijne webshop. Leuk ook een persoonlijk kaartje bij de bezorging! Bestel hier zeker weer.

Zeer tevreden.

Ik heb voor het eerst hier besteld omdat ik uit een groep veel hoor over "Puur Mieke". Alles is soepel verlopen. ook de bezorging ging vlot. Wat is de Coconut Aminos sauce toch lekker. Tot de volgende keer. Groet irma

In een woord.....TOP !

Helder en duidelijke site, bestelling en levering ging heel snel en was verrast door de handgeschreven kaartje, klasse ! Echt een aanrader !

Hele fijne website, duidelijke omschrijving. Na bestellen echt de volgende dag in huis. Groot assortiment.

Snelle levering en breed assortiment

Goede service en snelle antwoord op je email

Super producten en service.

Heldere website, snelle service, goede producten.

Top !!

Zeer snelle levering, en zat een heel lief kaartje bij Bedankt!! En het was heel goed verpakt . Top service !!

Mooie producten, super service

Heel blij met mijn eerste bestelling. Ik kom zeker terug!

Top niks op te merken.. Zelfs een leuk kaartje erbij..

Levering was ongelooflijk snel.. De dag voorheen besteld en de dag nadien had mijn ogen nog niet te goei open.. En mijn prachtige zero water filter was al geleverd.. Perfect. Ik las een opmerking dat het water te langzaam gefilterd word, maar dit is heel normaal.. Het heeft tijd nodig om de ongewenste opgeloste stoffen te filteren.. Geen slecht toestel en zeker voor die prijs.. Er bestaan toestellen die veel duurder zijn. Dankjewel Mieke..

DE beste

Op alle niveaus en dit voor ons, klanten vanuit België! Niemand kan jullie evenaren. Jullie zijn een geweldige team, ons eeuwige dank. Véél liefs beste buren.

Heerlijk product, super snelle levering

Wat een leuk bewaarpotje voor de fleur de sel, het zout smaakt verrukkelijk.

Snelle service.

Snelle service.Dat is zeer prettig

Goed!

Goede en snelle levering. Lief kaartje erbij en goede folder met wat er nog meer te bestellen is en ook met veel duurzame producten!

Top!!!!

Echt prima service. Ik had het snel binnen en dat persoonlijk bericht wat er bij zat was ook heel leuk. Het product is ook super. Ik ben er heel blij mee. Geen onnodig afval meer!!!

klantvriendelijk

Ondanks de coronacrisis mijn bestelling binnen 1 dag in huis. Daarnaast goed product en netjes verpakt! Zeer verzorgd.. Fijn product en snel geleverd!..?; Bedankt!

Goed product, snel geleverd!

Ondanks de coronacrisis mijn bestelling binnen 1 dag in huis. Daarnaast goed product tegen scherpe prijs gekocht. Zeer tevreden!

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.