Goede en snelle levering

Zeer goed en handig product

Ideaal om mee te nemen naar mijn werk..voor soep tussen de middag

Alles netjes ingepakt en snel ontvangen

Aanrader! Alles met zorg ingepakt en volgens de op de website aangegeven tijd bezorgd. En omdat het rond de feestdagen was, zat er zelfs een kaartje en chocolaatje extra bij.

heel netjes en met liefde verzorgdverzorgd

ik kreeg het pakket en ze maken er echt een feestje van. alles is milieuvriendelijk ingepakt, een handgeschreven kaartje erbij, er is echt zorg aan besteed. mijn complimenten. de producten zijn ook prima.

Heel goede en smaakvolle producten

Ik ben uiterst tevreden over de producten die ik reeds gekocht heb. De appelstroop is echt heel lekker van smaak ook de notenpastas zijn verrukkelijk. De curcuma is niet echt mijn smaak omdat er teveel peper in zit en ik hou niet zoveel van peper

Snelle levering met persoonlijk kaartje top

Overzichtelijke site

Een fijne overzichtelijke site, snelle levering en alles netjes en goed verpakt!

Super service

Bestelde artikelen snel geleverd en een als extra een kaart met kerstgroet en een presentje. Ik waardeer die extra aandacht bij een bestelling!

Snelle levering zeker tijdens deze feestweken, leuke attentie bijgevoegd, met zorg verpakt

De produkten heb ik nog niet gebruikt maar het ruikt goed en ziet er goed uit.

Eerste keer maar niet de laatste keer .

Was voor ons de 1e keer dat wij iets bestelden bij Puur Mieke . Alle producten maakten een goede indruk op ons . Snel geleverd , prima verpakt en met veel info over jullie bedrijf en nog een leuk klein presentje op de koop toe . Zo doorgaan .

Super snel geleverd en perfect afhandeling!

Fijne webwinkel. Voor de eerste keer hier iets besteld, zeer tevreden! Pakket goed stevig verpakt met een vriendelijk kaartje

Geweldig! Aanrader 10+

Supersnelle levering met een persoonlijk handgeschreven kaart & fijn kadootje. Duurzaam verpakt. Blij met jullie!

Super goede kwaliteit.

Ik ben heel blij met Puur Mieke snelle levering en goede kwaliteit en milieu bewust ingepakt.

Fijne webwinkel.

Voor de eerste keer hier iets besteld, zeer tevreden! Pakket goed stevig verpakt met een vriendelijk kaartje en een kleine verrassing erbij, ik kom hier zeker terug!

Altijd snel en goed.

De bestelling is de volgende dag in huis, zijn er vragen dan krijg je zeer snel antwoord ( binnen enkele uren). Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Kortom, altijd goed mijn favoriete webwinkel👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Snelle verzending en met zorg verpakt!

supersnel geleverd

uitstekende service

Zeer tevreden en dus voor herhaling vatbaar!

Makkelijk om produkten te bestellen! Pakket werd keurig de volgende dag afgeleverd. Bestelde produkten waren netjes verpakt en er zat een lief bedankkaartje bij plus een kleine verrassing! Over de pillen die ik heb besteld kan ik tot op heden weinig zeggen omdat ik ze net een week gebruik. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima snelle service r

Mooie producten en goed verpakt en zelfs een presentje dit keer

Altijd perfect, mijn favoriete webwinkel!

Ik heb al verschillende keren bij Puur Mieke besteld en dat gaat altijd perfect. Superleuke webwinkel met een zeer groot en interessant assortiment. Ze hebben vaak hele goede acties en het spaarsysteem is ook heel fijn. Er staat veel informatie op de site en de verzending is supersnel! Wat ik ook heel attent vind, is dat er altijd een handgeschreven briefje bijzit, dat maakt het persoonlijk. Zoals al in meerdere reviews staat, is het net of je een cadeautje uitpakt. Vaak zit er een proefmonstertje bij, ook erg leuk en bij mijn laatste bestelling zaten een paar heerlijke kerstchocolaatjes. Zoals ik in de titel al zei, is dit mijn favoriete webwinkel en ik verwacht hier nog regelmatig te bestellen.

Gezonde produkten, snel in levering en altijd een persoonlijke touch!

Altijd een positieve ervaring!

Het was een waar feest om het uit te pakken, net een kerstpakket

Het bestellen ging moeizaam, maar toen ik die hobbel gehad had ging het super makkelijk, ga ik zeker vaker doen. De verpakking was functioneel én bijna als een cadeautje ingepakt, super

Fijne producten

Fijne producten. Zowel food en non food. Snel geleverd en goede service

Heerlijke producten!

Heerlijke producten en een fijne prijs. Ik ben verliefd op de geur van de dagcreme. Oja en prima service❤️

Vlotte levering, netjes ingepakt, leuke handgeschreven kaart en schattig presentje. Top!

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.