Zoals het hoort

Snelle bezorging en fijn ingepakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij maakt het af. De producten heb ik nog niet uit kunnen proberen maar ziet er goed uit.

Prima. Snel. Proper product en handgeschreven briefje.

Prima. Proper. Snel. Aan te raden!

Hele goeie service

Makkelijk te bestellen. Fijne site met mooie producten. Heb de Health Factory Nano Magnesium navulling gekocht de spray gratis erbij gekregen in een leuke actie! Deze Magnesium spray gebruiken wij al een hele tijd. Echt een top product. Prikt niet, trekt meteen in. Gebruik het ook voor de kinderen als die na de voetbal of judo spierpijn of pijn aan hun voeten hebben. Werkt snel! Best prijzig maar zuinig in gebruik en met een literfles doe je best lang.

Super Snelle levering Lief kaartje erbij Helemaal top

Snelle bezorging en een leuk kaartje erbij. Enigste puntje is de onhandige grote opening van het flesje.

1e keer besteld

Tijdig geleverd, zeer netjes ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. Het product gebruik ik nog maar net dus kan ik nog niet beoordelen

Een goede service

Super snelle levering. Vind het echt een super leuke site met een uitgebreide keuze.. Heb het al aanbevolen bij vrienden.

Wederom heel goed!

Duidelijke informatie, lekker snelle levering!

uitstekend

Een snelle en verzorgde levering van een mooi product met aandacht voor een persoonlijke boodschap

Snel en kwalitatief top

Doen wat ze beloven

Van mij een 10. Top.

Super snelle levering en nog wat leeswerk erbij.

Super goede service. Producten worden mooi verpakt aangeleverd, snelle levering met verder persoonlijk (handgeschreven) kaartje. Kortom: zeer tevreden (ga zo door).

Goede ervaring!

Supersnelle levering, leuk ook de persoonlijke note in het pakket en de kokosolie White Pearl is fantastisch!

Snel en juist geleverd!

Snelle levering, persoonlijk briefje erbij, en ik waardeerde ook de goede omschrijvingen bij alle artikelen op de website

Duidelijke site, snel geleverd 😀

Voorzichtig positief.

Nu 2 x gewassen maar ben tevreden over het resultaat. Ben benieuwd naar de 90 C was.

Met aandacht verstuurd, super!

Snelle levering, met zorg en mooi verpakt met een aardig persoonlijk geschreven kaartje erbij. Dat kan ik zeer waarderen! Dank je Puur Mieke!

Geweldig!!!

Super snelle levering, producten waar ik erg blij mee ben en relatief gezien voor een hartstikke mooie prijs! Bedankt Mieke!

Opegelucht dat ik Puur Mieke heb gevonden!

Vanwege mijn intolerantie voor melk en het feit dat ik alleen pure producten kan eten of drinken, vind ik het moeilijk om bepaalde producten te bestellen. Gelukkig is de voorraad van Puur Mieke gezond en puur en uitgebreid en ik heb mijn favoriete product gevonden bij deze winkel. Mijn bestelling werd snel afgeleverd en het was ingepakt met milieu-vriendelijk verpakking. Ik ben heel tevreden met Puur Mieke en ik ga veel bestellingen in de toekomst plaatsen. Dank je Mieke!

Pakketje met inhoud keurig verpakt en afgeleverd!

Kan helaas nog niets zeggen over het product zelf. Nog geen week in huis. Maar het zal zoals veel producten wel weer goed bevallen. Groetjes Wil👍🙋‍♀️👍

Fijne site, mooie eerlijke producten

Makkelijk besteld, goed overzichtelijke site en snelle levering. Helaas zat bij mijn bestelling niet het cadeautje dat erbij geleverd zou worden, ( een lekkere koek. Maar verder niets dan goed.

Topproduct en echt persoonlijke aandacht!

Ik was zeer verrast door de persoonlijk geschreven kaart bij mn bestelling. Heel origineel en hartverwarmend! Ook de bijgesloten folder vind ik aantrekkelijk en de producten interessant. Zeker aanbevolen!

producten erg snel geleverd en interessante info bijgesloten

ben erg tevreden met jullie site en producten die in jullie assortiment zitten

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.