Snelle levering Uitstekende service

Perfecte service!

Perfecte service, kwaliteit en snelle levering!

Goed en snel

Overzichtelijk website, snelle levering, attent en klantvriendelijk.

Alles perfect verlopen + het werkt

Alles is snel geleverd Zonder problemen alles in perfecte staat

Super service

Goed geprijsd, snel bezorgd!

Prettige webshop

Goede info, snelle levering en goed contact

Mooie en overzichtelijke website met een groot assortiment.

Bestelling werd snel geleverd, het was een erg leuk pakket met een persoonlijk kaartje. Ik ben zeer tevreden. Dank je wel Mieke.

goede levering maar het gratis cadeau zat er niet bij

na contact hierover geen cadeau maar 5% korting voor volgende bestelling hier ben ik niet blij mee had liever uitgezochte cadeau ontvangen

Mooie verantwoorde webshop!

Wat eendrachtige collectie en snelle levering. Als netjes en op t verantwoorde manier verpakt. Handgeschreven kaartje maakte mij blij! Ik ga zeker nog meer bestellen!

Snel en correct

Ik had een bestelling gedaan en de levering werd snel en goed beschermd geleverd. Ik ben er blij mee.

Geweldige webshop!

Mooie producten, snelle en zeer verzorgde verzending met aandacht voor milieu. Zo hoort het!

Perfect!

Goed en verzorgd ingepakt, ook milieu bewust en het persoonlijke kaartje erbij was de klapper!! Kunnen andere bedrijven nog iets van leren, top!

Snelle levering maar heb het nog niet gebruikt

Snelle service en persoonlijk verpakt

Snelle service, alles piekfijn verpakt en persoonlijke boodschap erbij. Dat kom je niet vaak meer tegen.

Snelle en nette levering 👍

S avonds besteld dag later geleverd 👍

snelle levering en persoonlijke benadering via bijgevoegd kaartje, leuk!

snelle levering en persoonlijke benadering via bijgevoegd kaartje, leuk!

Klantvriendelijk en snelle levering

Enige webwinkel met pure ingredienten / paleo proof die overzichtelijk en klantvriendelijk is. Veel gezocht op internet maar hier kan je eigenlijk alles vinden. Daarbij een snelle levering. Zou fijn zijn als er in de toekomst meer producten bij komen.

Leuk !

Leuke shop met veel leuks ! Namiddag besteld volgende dag werd het al geleverd in BELGIE. Super fijn :)

Snel geleverd. Goede afhandeling.

Ik zocht op een bepaalde broodtrommel die ik bij ons vaste besteladres niet meer kon bestellen, via Google kwam ik op Puur Mieke. Waar ik twee van die fijne broodtrommels voor de kinderen kon bestellen.

Een snelle verzending en persoonlijk

Het is snel aangekomen en vooral een handgeschreven kaartje erbij vond ik erg attent! Dat maakt ook dat ik dit in vul, dit doe ik nl nooit.

Goed geïnformeerd en erg klantvriendelijk

Snelle levering en veel keus.....

Prima website

Gewoon goeie service

perfecte kwaliteit van de producten juist zoals verwacht

ik was reeds enige tijd op zoek naar Stevia producten met een hoog percentage 98 % ipv 2.2 % in de potten die men in de winkels verkoopt Hier gevonden en zeer goede kwaliteit ik ben echt tevreden.

Fijne website, snelle verzending en prima verpakt

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.