Pluspunten

Mooi kaartje in het pakket. Natuurproducten, die je ergens anders niet zo gauw vind.

Wie zet nou het telefoonummer van de klant bij het adres?

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke kaartje en extra cadeautje/proefje bij bestelling. Heel attent!

Pluspunten

Ruim aanbod en SUPER snelle levering !! Tevens heel goed ingepakt, misschien is dat nog wel het belangrijkste.

Pluspunten

Snelle levering en geen extra kosten. Ook een aantal producten voor mensen die noodgedwongen enkel paleo kunnen eten, zoals bij een auto immuun ziekte

Nog meer producten van gierst. Dit product kan vaak gemakkelijker bij darmproblemen dan boekweit of glutenvrije haver of tapioca

Pluspunten

Perfect alles geregeld

?

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site, attent en vriendelijke uitstraling

geen

Pluspunten

Hele goede service, ik belde met een vraag en dat werd meteen behandelt, ik werd ook gelijk weer teruggebeld

Pluspunten

Snelle levering, verpakt zonder plastic. Ik ben zeer tevreden over de producten..

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit spullen

Graag bij alle soorten vermelden of er ook sporen van iets in zitten . Heb helaas al paar keer een soort chocola niet kunnen eten omdat er bij aankomst toch sporen van melk in bleken te kunnen zitten.

Pluspunten

Dag na de bestelling reeds geleverd in België

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een persoonlijke noot bij het pakket en een snelle levering.

Op een opdringerige manier om een beoordeling vragen. En dan niet één keer, maar binnen 2 dagen na mijn aankoop maar liefst 4 keer. Waarvan meerdere keren op één dag per mail. Ik laat vaak een beoordeling achter na meerdere (positieve) ervaringen met een bedrijf. Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ik vind niet dat ik op basis van één ervaring veel kan zeggen. Maar vanwege de vele ongevraagde mails dan maar 2,5 sterren.

Pluspunten

Groot assortiment, de volgende dag al geleverd en netjes ingepakt.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering, fijne producten. Ik ben fan!

Pluspunten

vlug thuis bezorgd

Pluspunten

Natuurlijke producten zonder allerlei ongezonde toevoegingen! Goede voorlichting en informatie over de producten.

Pluspunten

Fijne, eerlijke producten. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

Super snelle, nette levering.

Pluspunten

goed verpakt, snelle levering!

Pluspunten

Goede en snelle levering. Heel attent een zakje keltisch zeezout bijgesloten.

Ga zo door

Pluspunten

product was makkelijk te vinden op de site. snelle levering

geen

Pluspunten

Goed produkten beste prijs en snelle bezorgen

Pluspunten

Super service en snelle verzending

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.