Pluspunten

Als je even van de site afgaat, moet je de hele bestelling opnieuw doen. Dat is erg lastig.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Leuk kaartje bij d bestelling ontvangen!

Pluspunten

Snelle bezorging, klantenservice goed bereikbaar.

Pluspunten

Laat in de avond besteld en toch de volgende de dag al in huis. Met een kleine extra attentie en een bedank briefje. Wat een top winkel!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke firma

Pluspunten

Snel_ attent b.v. proefmonster en folder_ en bedank kaartje.

Bijna perfect wel bij proefmonster kijken of het mogelijk is een uitleg van gebruiksaanwijzing mee te sturen waarom ze dit product bijsluiten en waarvoor het is. Verwijs dan voor uitgebreidere uitleg naar de site waar dat prima verwoord wordt. Nu dacht ik: bakmeel??? Gezichtsmasker???? Of.......

Pluspunten

Wat een geweldig bedrijf met zoveel aandacht voor de klant. Prachtig om bij het gekochte product een handmatig geschreven persoonlijke kaart bijgevoegd te zien. Super top!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Met aandacht verzorgt en netjes ingepakt. Ga zeker vaker bestellen en geef het door.

Pluspunten

- de klantenservice reageert snel - snelle bezorging - de klant staat op nummer 1!

Pluspunten

Leuke website ! Puur Mieke staat helemaal achter haar produkten. Geeft vertrouwen. Snelle levering. Ook over de milieuvriendelijke wijze van verpakken is helemaal nagedacht. En nog bedankt voor het leuke presentje.

Pluspunten

Snel, overzichtelijk, betaalbaar.

Als je te lang producten in je winkelwagentje hebt laten zitten en je daarna weer 'ververst' zijn je producten ineens uit je winkelwagentje en moet je alles er weer opnieuw in doen.

Pluspunten

Super snelle service, en een persoonlijk tintje door het geschreven briefje erbij! Super leuk.

Er zat een zakje bij mijn bestelling om te proberen, een uitleg waar het voor is is dan prettig. Zodat je weet waar het voor dient.

Pluspunten

Snel en correct!

Pluspunten

Goed gezond en overzichtelijk. Geen bio wat toch net niet zo goed is

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, leuke persoonlijke kaart bij bestelling.

Pluspunten

Prima service, snel, en goede producten. Alleen retourneren is erg omslachtig, en je moet er zelf voor betalen?! Vind dat wel heel raar.

Pluspunten

Nette, snelle levering.

Pluspunten

Tot nu toe positieve ervaring met dit bedrijf. Zelfs zo dat ik zelf een verkeerde postcode had ingevuld bij de bestelling en de ontvanger zo netjes was om het product retour te sturen naar Puur Mieke en toen ik schreef kreeg ik netjes antwoord en dat het snel weer opnieuw verzonden zou worden! TOP! Anders had ik een nieuwe moeten aanschaffen dus . Dank je wel hiervoor

Geen idee.

Pluspunten

Mooie producten en geweldige service

Pluspunten

Ik kan moeiteloos aan producten komen die ik niet in mijn woonplaats kan kopen

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.