Geweldig!

Alles klopt bij Puur Mieke. Fijne site, scherpe prijzen en vooral het feit dat wat ik ook bestel, het is gezond, natuurlijk en vertrouwd. Ik hoef niet verder te zoeken, dat heeft Mieke al gedaan. Zo fijn, en ook de uitleg bij alle producten is helder en duidelijk. Mijn ‘go-to’ site voor gezonde en eerlijke producten.

Snelle levering, eerlijke spullen

Goede kwaliteit.

De levering ging razendsnel, bestelling correct en veilig verpakt.

Alle producten worden supersnel bezorgd

Alle producten zijn van prima kwaliteit, ik ben zeer tevreden

Heel goede service en email contact

Ik wilde een product bestellen, maar dit stond op de site als 'backorder' Dus een mail gestuurd wanneer het weer op voorraad zou komen. Nog dezelfde dag kreeg ik antwoord dat het inmiddels weer leverbaar was. Ik kreeg zelfs een persoonlijke korting code om het te bestellen. Dit vind ik echt een SUPER mooie service!

Zo blij met Puur Mieke!

Ik ben zeer tevreden, heb zo mijn produkten die ik graag gebruik en als ik besteld heb is het binnen een dag bij mij!

Snelle verzending en goed product. Dankjewel!

vriendelijke en super service :-)

Vriendelijke en super service :-)

Zeer goede snelle en vriendelijke service.

Lade van de airfryer paste niet. Na contact te hebben opgenomen was het probleem razend snel opgelost. Volgende dag al een nieuwe lade die perfect paste. Bedankt voor de goede service.

goed verzorgd en snelle levering

alles mooi verpakt en vriendelijk met de chat

Uitstekende keuze en goede kwaliteit

Puur Mieke heeft glutenvrije producten die je bijna nergens anders ziet. De levering is snel en alles is uitermate goed verpakt. Met een leuke persoonlijke kaart erbij.

Puur Mieke is gewoon heel erg goed!

Altijd snel en hele fijne producten.

Goed snel en persoonlijk

De bestellingen worden vlot geleverd en goed verpakt. Daarbij altijd een handgeschreven briefje met een groet van degene die je produkt verpakt heeft!

Ruime keuze, kwaliteit is top en super snelle levering!

Ruime keuze, duidelijke info en overzichtelijke website. Gebruiksvriendelijk en met een vlotte levering. Bestellingen worden met zorg verpakt. Al jaren een heel tevreden klant!!

Prima producten en snel geleverd!

Het is fijn om te weten dat de producten van Puur Mieke vrij van troep zijn. Ik ben blij met deze webwinkel!

Goed!

Fijne website, snel geleverd en bovenal een geweldig product (collageen poeder). Erg blij mee en merk al na een paar dagen verbetering aan mijn huid.

Snel en vlot geleverd van een buitengewone olijfolie

Met dank

Ik ben super tevreden over de pannen die ik bij jullue heb gekocht!

Zie boven

Fantastische producten

Goede producten. Kunt altijd met vragen terecht. Regelmatig goede aanbiedingen. Zo ook deze goede voedingssupplementen. Veel korting dus super fijn. Daar worden we blij van.

Snel geleverd, goed verpakt.

Het pakket was snel geleverd en goed ingepakt, daardoor goed aangekomen, ondanks dat er duidelijk hardhanidg met de doos om was gegaan. Wel veel verpakkingmateriaal voor de grootte van het product. Wat voor mij onhandig was, is dat de bevestigingsmails allemaal in de spam terecht kwamen. Ik beveel de webshop zeker aan.

Snelle levering van mooie producten

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten zijn top!

Heerlijke pannen

Fijne pannen die ook goed blijven! Heb nu de hele set.

Heerlijke producten van earth line , gebruik het nu een aantal dagen en merk nu al een verbetering.

Altijd goed

Wat ik ook bestel. Het is er altijd snel en perfect verpakt.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.